Nostaji İçerikli Konu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
36,891
Çeşitli Nostaji Aromalı İçerikler:
O ZAMANLARI ÖZLEDİK
2010-2017 arası zamanki nostaji aromalarını içerir
Biraz geçmişe gidelim KEYİFLENELİM
--------------------------------------
Efsane POWERBOOST Sistemler:
------------------------------------
We could Be The Same:
(Eurovision efsanemiz)
Efsane Reklam Jenerikleri:
Eskiden 25 Kuruşa Satılan Efsane Çikolata (Keşke tekrar gelse aynı fiyata ama zor Olan Geçmişte Kaldı)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG

-----------------------------------------
O zamanki Oyunlarımız:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG

---------------------
O zamanki Dolar Kuru: (Burası Üzdü Malesef)
b.PNG

Son düzenleme:
Eskiden şuan 6 lira olan cips 1.75 idi ve ben onu alabilmek için 25 kuruş çalmıştım :D
Eskiden jelibonlar da 35krş idi. Eskiden kilolu değildim. Eskiden hayat daha eğlenceliydi. Eskiden bütün gün dışarda oynardım. 12 yaşında olmama rağmen eskiden diycek çok şeyim var. Ha bide son olarak, eskiden arkadaşlarım vardı...

Bakkaldan o uzun 6-8'li sakızı ve balon çalmışdım EWQEQWQWE. Bir de şu basınca şişip patlayan bombalardan var ya,2 tane elime alıp 4 tane cebime atıp 2 tanesinin parasını verirdim xDDDDDDDD

Eskiden şuan 6 lira olan cips 1.75 idi ve ben onu alabilmek için 25 kuruş çalmıştım :D
Eskiden jelibonlar da 35krş idi. Eskiden kilolu değildim. Eskiden hayat daha eğlenceliydi. Eskiden bütün gün dışarda oynardım. 12 yaşında olmama rağmen eskiden diycek çok şeyim var. Ha bide son olarak, eskiden arkadaşlarım vardı...
aynen moruq sonradan düzgü nadam olmadıklarını anladım şuan dışarıya bile çıkmam eskiden köpeği idik

keşke o zamanlara gelsek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick