7800x3d kullanacağım yazmayı unutmuşumROG STRIX B850-A GAMING WIFI anakart alacaktım fakat bu fiyatlara çıkmışken x670 mi alsam diye de düşünmüyor değilim, kasa beyaz olduğu için seçmiştim bu kartı. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ortalama 13 14 çok üstüne çıkılmazsa çok iyi olur
7800x3D için böyle kartlara hiç gerek yokROG STRIX B850-A GAMING WIFI anakart alacaktım fakat bu fiyatlara çıkmışken x670 mi alsam diye de düşünmüyor değilim, kasa beyaz olduğu için seçmiştim bu kartı. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ortalama 13 14 çok üstüne çıkılmazsa çok iyi olur
teşekkürlerB850 yeterlidir.
ya 9700x te alabilirim tam bilmiyorum ama almışken iyi anaakrt alıyım dedim7800x3D için böyle kartlara hiç gerek yok
aynen benimde o yüzden kafam karıştı biraz@efeklnc x serisinde port ssd slotu falan bayağı fazladan oluyor diye biliyorum b serisinin kaliteli ve yenisini alsan daha iyi bence ihtiyacın yoksa
Tek diyeceğim, beyaz kurmaya başlarken siyah anakart almateşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya 9700x te alabilirim tam bilmiyorum ama almışken iyi anaakrt alıyım dedim
aynen benimde o yüzden kafam karıştı biraz
harbiden çok iyi duruyormuş indirim falan denk getirmeye çalışıyımTek diyeceğim, beyaz kurmaya başlarken siyah anakart almaonun dışında ne alıyorsan al
Gigabyte Arous ICE lar baya şık, fiyat denk gelirse al. Benim gözümde beyaz sistem için en güzel kart.
Oralara çıkmaya pek gerek yok bunu alabilirsin.ROG STRIX B850-A GAMING WIFI anakart alacaktım fakat bu fiyatlara çıkmışken x670 mi alsam diye de düşünmüyor değilim, kasa beyaz olduğu için seçmiştim bu kartı. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ortalama 13 14 çok üstüne çıkılmazsa çok iyi olur
Bunu alcana 500 koy Wifi 7 versiyonunu alOralara çıkmaya pek gerek yok bunu alabilirsin.
bak ya yine baktım ben de yükseldim, amazon satıyor birde 15.500, direk çekesim geldiharbiden çok iyi duruyormuş indirim falan denk getirmeye çalışıyım
ya diğer bileşenler hazır buna da ekstra para kaldı diye oralara çıktımOralara çıkmaya pek gerek yok bunu alabilirsin.
Ekran kartı PCIe Gen 5 ise X670 daha iyi olur.ROG STRIX B850-A GAMING WIFI anakart alacaktım fakat bu fiyatlara çıkmışken x670 mi alsam diye de düşünmüyor değilim, kasa beyaz olduğu için seçmiştim bu kartı. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ortalama 13 14 çok üstüne çıkılmazsa çok iyi olur