Yardım X670 vs B850 Anakart

efeklnc

80+
Reaksiyon skoru
54

ROG STRIX B850-A GAMING WIFI anakart alacaktım fakat bu fiyatlara çıkmışken x670 mi alsam diye de düşünmüyor değilim, kasa beyaz olduğu için seçmiştim bu kartı. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ortalama 13 14 çok üstüne çıkılmazsa çok iyi olur

B850 yeterlidir.

ROG STRIX B850-A GAMING WIFI anakart alacaktım fakat bu fiyatlara çıkmışken x670 mi alsam diye de düşünmüyor değilim, kasa beyaz olduğu için seçmiştim bu kartı. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ortalama 13 14 çok üstüne çıkılmazsa çok iyi olur

7800x3D için böyle kartlara hiç gerek yok

@efeklnc x serisinde port ssd slotu falan bayağı fazladan oluyor diye biliyorum b serisinin kaliteli ve yenisini alsan daha iyi bence ihtiyacın yoksa

B850 yeterlidir.
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3D için böyle kartlara hiç gerek yok
ya 9700x te alabilirim tam bilmiyorum ama almışken iyi anaakrt alıyım dedim

@efeklnc x serisinde port ssd slotu falan bayağı fazladan oluyor diye biliyorum b serisinin kaliteli ve yenisini alsan daha iyi bence ihtiyacın yoksa
aynen benimde o yüzden kafam karıştı biraz

teşekkürler

ya 9700x te alabilirim tam bilmiyorum ama almışken iyi anaakrt alıyım dedim

aynen benimde o yüzden kafam karıştı biraz
Tek diyeceğim, beyaz kurmaya başlarken siyah anakart alma :D onun dışında ne alıyorsan al

Gigabyte Arous ICE lar baya şık, fiyat denk gelirse al. Benim gözümde beyaz sistem için en güzel kart.

Tek diyeceğim, beyaz kurmaya başlarken siyah anakart alma :D onun dışında ne alıyorsan al

Gigabyte Arous ICE lar baya şık, fiyat denk gelirse al. Benim gözümde beyaz sistem için en güzel kart.
harbiden çok iyi duruyormuş indirim falan denk getirmeye çalışıyım

Beyaz takıntın yoksa TUF B850-E al geç

Bunu alcana 500 koy Wifi 7 versiyonunu al

Ama TUF olan daha iyidir Wifi Sürümü dısında bu anakartlardan

Ekran kartı PCIe Gen 5 ise X670 daha iyi olur.

Geri