Turkcell 20gb 1000dk... 175 TL

ASELS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
965
Geçerken Turkcell bayiide böyle bir kampanya broşürü asılı idi, haberi olan var mı?

2025-08-05_18-44.webp
2025-08-05_18-44_1.webp

Vodafone 1000 dk 20gb 250 sms 136 TL kampanyası güzel, şuanlık çekim konusunda da sıkıntı yaşamadım. İnterneti gerçekten yavaş ama sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri berbat, tobi denen bir papağan robot var, hiç yardımcı da olamıyor :)

Düşünen varsa ve fırsat yakalayabilirseniz Vodafone düşünebilirsiniz...

2025-08-05_18-55.webp

Vodafone 1000 dk 20gb 250 sms 136 TL kampanyası güzel, şuanlık çekim konusunda da sıkıntı yaşamadım. İnterneti gerçekten yavaş ama sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri berbat, tobi denen bir papağan robot var, hiç yardımcı da olamıyor :)

Düşünen varsa ve fırsat yakalayabilirseniz Vodafone düşünebilirsiniz...

Alıntıyı görüntüle
Bu hala var mı? İsteyen geçsin baya güzel bu tarife

Bu hala var mı? İsteyen geçsin baya güzel bu tarife
Günlük çıkarıyorlarmış, ayda bir veya 15 günde bir felan... Takip etmek gerek. Sabit fiyat ve 20 gb için fiyat makul aslında, diğerleri bu şartların yanına bile yaklaşmıyor, aklın yolu bir.

Hiç biri zarar edecek bi şeye girişmez, sadece kepçeyle alacaklarına kaşıkla bir süre alırlar, menfaatleri gereği, sonra yine eski tas eski hamam...

Hiç biri zarar edecek bi şeye girişmez, sadece kepçeyle alacaklarına kaşıkla bir süre alırlar, menfaatleri gereği, sonra yine eski tas eski hamam...
Bir tek ben zarar ettiriyor olabilirim adamları o da belki yani, bu fiyatlarla zarar falan etmez operatörler 😀

Hayırdır, bug filan mı buldun? Nasıl zarar ettiriyon, sır nedir? Söyle de bi haber olmasın millet :)
Bug yok ya Red tarifesine ayda 70TL civarı ödüyorum taahhütten dolayı, ek olarak tüm freezone ve Red kampanyaları açık onları kullanıyorum düzenli 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri