3 aylık öyle sonra kazıklıyorlar.Geçerken Turkcell bayiide böyle bir kampanya broşürü asılı idi, haberi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Faturasız hocam 3 ay sabit fiyat garantisi vermiş 3 ay sonra mükemmel bir zam yaparlar yine operatör değişmek zorunda kalırsınızGeçerken Turkcell bayiide böyle bir kampanya broşürü asılı idi, haberi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bu hala var mı? İsteyen geçsin baya güzel bu tarifeVodafone 1000 dk 20gb 250 sms 136 TL kampanyası güzel, şuanlık çekim konusunda da sıkıntı yaşamadım. İnterneti gerçekten yavaş ama sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri berbat, tobi denen bir papağan robot var, hiç yardımcı da olamıyor
Düşünen varsa ve fırsat yakalayabilirseniz Vodafone düşünebilirsiniz...
Alıntıyı görüntüle
Günlük çıkarıyorlarmış, ayda bir veya 15 günde bir felan... Takip etmek gerek. Sabit fiyat ve 20 gb için fiyat makul aslında, diğerleri bu şartların yanına bile yaklaşmıyor, aklın yolu bir.Bu hala var mı? İsteyen geçsin baya güzel bu tarife
İlk 3 ay zarar ettiğimi mi düşünüyorsun?3. aydan sonra zararlarını kara çevirirler
Bir tek ben zarar ettiriyor olabilirim adamları o da belki yani, bu fiyatlarla zarar falan etmez operatörlerHiç biri zarar edecek bi şeye girişmez, sadece kepçeyle alacaklarına kaşıkla bir süre alırlar, menfaatleri gereği, sonra yine eski tas eski hamam...
Hayırdır, bug filan mı buldun? Nasıl zarar ettiriyon, sır nedir? Söyle de bi haber olmasın milletBir tek ben zarar ettiriyor olabilirim adamları o da belki yani, bu fiyatlarla zarar falan etmez operatörler![]()
Bug yok ya Red tarifesine ayda 70TL civarı ödüyorum taahhütten dolayı, ek olarak tüm freezone ve Red kampanyaları açık onları kullanıyorum düzenliHayırdır, bug filan mı buldun? Nasıl zarar ettiriyon, sır nedir? Söyle de bi haber olmasın millet![]()