Bu yaz aldığım en iyi ürün. Kiwi su sebili

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
Normalde damacana pompa derken su dökülmesi vb bilirsiniz çok uğraştırıyordu bende a101 den kiwi markasına ait şu modeli indirimle 4 bin liraya aldım ve çok memnunum. Yani ürün dandik hissettirmiyor ayrıca sıcak su butonunun yanında özel kilit koymuşlar bu iyi bir şey evde çocuk var ise.
İyi soğutuyor ılık suyu da iyi veriyor tabi yaz olduğu için soğuk ayarını kullanıyoruz. Ürün soğuturken yeşil rengi veriyor, soğutma bitince ise yeşil ışık sönüyor. Tavsiye ediyorum takması kolay ayrıca temizlemesi de öyle zaten temiz halde geliyor direkt takıp kullanabilirsiniz. Bu ürünü tavsiye ediyorum öyle yok dokunmatik yok arçelik beko gibi 10 bin liralara kadar çıkan bir ürüne ihtiyacınız yok. Bu ürün sizi memnun edecektir eğer bu modeli bulamazsanız, gizli damacana yani alt haznede damacana haznesi olanı da tercih edebilirsiniz

Kiwi Kwp-8556 Paslanmaz Çelik Depolu Su Sebili - Sıcak, Soğuk, Ilık  Fiyatları ve Özellikleri

bu marka bana hiç güven vermiyor. market markaları genel olarak kalitesiz

Adam kullanmış beğenmiş, marka kötü olsa da model bazında iyi ürün çıkartmış olabilir. Kullanıcı yorumu var işte daha ne olsun.
il başta zaten güzel oluyor. 3 ay sonra pert

Böyle bir şeye ihtiyacımız var aslında ama bizimkiler almama konusunda ısrarcı. Klimaya bile zor ikna ettik.

40 derece sıcakta suyu nasıl soğutuyor acaba en çok o tufah geldi, buz dolabı mı bu mübarek

40 derece sıcakta suyu nasıl soğutuyor acaba en çok o tufah geldi, buz dolabı mı bu mübarek
Çok iyi soğutuyor zaten malzeme kalitesi ucuz plastik değil. Ön tarafı cam. Arka tarafı buzdolabı gibi soğutma ünitesi var. 5 dakikada soğuk hale getiriyor 10 dk da ise buz gibi oluyor. Ben beğendim

çalışma mantığı buzdolabı ile aynı zaten soğutma özelliği bulunan sebillerin. Küçük buzdolabı motoru gazı çevirir soğutucu iiçndeki su haznesine gömülüdür haznedeki suyu soğutur. Isıtma zaten rezistans diğer tanktaki suyu rezistans yardımıyla ısıtıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri