James Donkey 712 Alınır mı?

Bende James Donkey 710 var ses olarak idare eder ama kesinlikle mikrofonu çok kötü. ayrıca kulaklığı doğru dürüst kullanmamama rağmen sol kulakta bir temassızlık oluştu. garantiye gönderdim ilk geldiğinde düzelmiş gibiydi ama sonrasında tekrar yaşadım aynı sorunu. haberin olsun

hocam üstüne 200 300 daha koyup gidin raze blackshark v2 vesayre alın anakartınız iyi ise
Hocam casper laptop kullanıyorum ve muhtemelen casperın kendi ana kartı yani onunda çok iyi olacagını zannetmiyorum

Hocam casper laptop kullanıyorum ve muhtemelen casperın kendi ana kartı yani onunda çok iyi olacagını zannetmiyorum
o zaman ses kartlı bir model olarak gamepower a yönelebilirsin kulaklığımı parkta unutup kaybetmesem dahada kullanırdım sesi ve mikrofonları çok kaliteli 1 ara heves edip steelseries arctis nova 1 aldım ses kartı olmadığı için beğenmedim iade ettim tekrar gamepower kullandım

o zaman ses kartlı bir model olarak gamepower a yönelebilirsin kulaklığımı parkta unutup kaybetmesem dahada kullanırdım sesi ve mikrofonları çok kaliteli 1 ara heves edip steelseries arctis nova 1 aldım ses kartı olmadığı için beğenmedim iade ettim tekrar gamepower kullandım
Hocam peki diger kulaklıkları bosverirsek James Donkey 712 alınır mı? üstüne hiç para koyamam cünkü yada havit 2002p modelinede baktım ama arkadaşım 2 modelide kullandıgını james donkeyin daha iyi oldugunu söylemişti sizin bi fikriniz var mı?

Hocam peki diger kulaklıkları bosverirsek James Donkey 712 alınır mı? üstüne hiç para koyamam cünkü yada havit 2002p modelinede baktım ama arkadaşım 2 modelide kullandıgını james donkeyin daha iyi oldugunu söylemişti sizin bi fikriniz var mı?
alınmaz kaliteli bir marka değil

alınmaz kaliteli bir marka değil
Hocam arkadaşım baya önerdi internette bi öneriliyo bi kötüleniyo anlamadım cidden havit markası jd'den daha cok öneriliyo ama arkadaşımda ona kötü dedi cızırtı sorunu vs. daha fazlaymış yani arkadaşıma mı güvenmeliyim internete mi bilmiyorum

hocam aktif olarak şu an kafamda yazıyorum bu yorumu 4-5 senedir kullanıyorum, sadece padlerinde sıkıntı yaşadım AMA piyasada denildiği gibi daha mantıklı seçenekler olduğu için alın demicemm

Hocam arkadaşım baya önerdi internette bi öneriliyo bi kötüleniyo anlamadım cidden havit markası jd'den daha cok öneriliyo ama arkadaşımda ona kötü dedi cızırtı sorunu vs. daha fazlaymış yani arkadaşıma mı güvenmeliyim internete mi bilmiyorum
arkadaşın büyük ihtimal saçma sapan bir kulaklıktan geçtiği için ona harika geliyordur ayrıca bir kulaklığın sesine alıştıktan sonra diğerleri kötü gelebilir bu kulağınız ile alakalı dediğim gibi arctis 1 i iade edip eski 3 4 yıllık kulaklığıma devam ettim James Donkey uzun ömürlü bir marka değil gidin gamepower alın 5 yıl kullandım kaybetmesem dahada kullanırdım mikrofonu çok kaliteli ve uzun ömürlü

Geri