5 5600x alıcam yanına hengi ekran kartı en iyi performansı veirir mümkünse 0 olsun ve rtx olsun amdden bıktım 2k da öneririmisiniz asırı ucuk fıyatlı olamsın anakart msi
A520M-A PRO
Son düzenleme:
2.el 3080
bana rtx önersene knk amdden bıktım bıdaha almamSıfır istiyorsan 9060xt 16gb olabilir. Vatanda %20 indirim oluyordu. Bir denk getirsen süper olur.
2. El alırım dersen 7800xt uyguna bulup tercih edebilirsin.
amd den niye bıktınbana rtx önersene knk amdden bıktım bıdaha almam
3070 kullandım memnun kaldım5 5600x alıcam yanına hengi ekran kartı en iyi performansı veirir mümkünse 0 olsun ve rtx olsun amdden bıktım 2k da öneririmisiniz asırı ucuk fıyatlı olamsın anakart msi
A520M-A PRO
5 5600x diyom knk abartma **0 istiyorsan tek seçeneğin 5070 zaten.
fsrı bi dert sıcaklıgı bi dert rtx acamıyom dlls yokamd den niye bıktın
2 k mı 4 k damı kullandın3070 kullandım memnun kaldım
Ne anlatıyorsun hocam. Sen 5070'i gözünde nereye koydun? 2K'da çatır çutur çalıştırır.5 5600x diyom knk abartma **
öylede mu işlemcıde öyle bi darbogaz yapar hemde cok pahalıNe anlatıyorsun hocam. Sen 5070'i gözünde nereye koydun? 2K'da çatır çutur çalıştırır.
Dostum sen tavsiye mi istiyorsun, yoksa kafandakini onaylamamızı mı? Sıfır ve 2k istiyorsun doğru mu? AMD olmaz diyorsun doğru mu? E biz sana ne önereceğiz 2K o zaman. Sen kafandakini söyle biz olur diyelim.öylede mu işlemcıde öyle bi darbogaz yapar hemde cok pahalı
bende rx6600 var fsr ve olmayan özellikler hakkında katılıyorum, görüntü çöp oluyor fsr açınca ama sıcaklık konusunda kartınızı bilmediğim için yorum yapamayacağım5 5600x diyom knk abartma **
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fsrı bi dert sıcaklıgı bi dert rtx acamıyom dlls yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 k mı 4 k damı kullandın