EXCALİBUR G770 bazı oyunlarda 5fps alıyor.

Reaksiyon skoru
0
Selam bende EXCALİBUR G770 rtx 3050 , i5 12.nesil ,8gb ddr4 ram + 16GB sanal ram(kastığı için sonradan açtım fayda etmedi) , m2 ssd var çoğu oyunda sıkıntı yok son grafiklerde 144 e sabitliyorum düşmüyor bile altında soğutucu var normalde çok ısınmıyordu 80 felan max. ama serin olsun diye koydum. ısınmıyor hiç. Fortnite orta grafikler dlss açık veya kapalı 7-10 fps . need for speed unbound 10fps payback 20 fps veriyo çok rahatsız edici grafikleri düşürebildiğim kadar düşürüyorum fayda etmiyor. rainbow six seige de de aynısı oluyo 22 fps lerde geziyor ama forza horizonda felan son grafiklerde 144 sabit cs2 valo felan bunlarda yüksek ama bu oyunlarda bide böyle bikaç oyunda 10 fps felan alıyorum bir türlü çözemedim ekran katı aktif oyunada bağlı programdan bakıyorum. nfs lerde ekran kartı %30 felan kullanılıyor fortnite de %98 ama bi garip çözemedim bir türlü bilen varsa yardımcı olabilirmi? !!!

Geçenlerde yaşamıştım bu tarz sorun eski sürüm sürücüyle çözmüştüm. Nvidia'nın sürücüler bu ara sıkıntılı. Amd'ye özeniyorlar sanırım.

aynı yöntemle kurabilirsin sadece nvidia sitesinden eski versiyon sürücü indir.
kanka 528.02 öneriliyordu int de onu yükledim 2023. oyunlar açılırken son sürüme güncelle gibi bi hata geliyor. bide ekran kartı aktifleşmiyor denetim masasından nvidia yı seçtim ama gpu ya bağlı uyuglama yok diyor fortnite de mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri