Evet bir miktar zam olmuş ama sanırım beni etkilemedi şimdilik. Ne olursa olsun hâlâ 200 mbps interneti en uygun teknosanet veriyor.689TL olmuş, zam almış
GPON altyapı olduğu zaman verecekleri modemi kullanmasanız bile modem kira ücretini ödemek zorundasınız. Verdikleri modem Huawei LG8245X6-50 modeli. Wi-Fi 6 destekli ve çekim gücü gayet iyi. Yan odadan Wi-Fi 5 bir usb adaptör ile kablolu ile aynı performansı alıyorum. 220 civarı download 30-33 arası da upload hız alıyorum.Hocam siz ne modem kullanıyorsunuz, modem almak daha mı mantıklı her ay 60 vermektense
Yazdıklarımda gayet haklıyımSon 2 yıldır Vodafone Fiber kullanıyorum o konudan haberim yok. Geçmiş zaman falan. Kime diyorum.
@DA-Tech
Daha önce gıbırnet kullandım ve ülke genelinde 2 kez kesinti yaşadım. Fiyatları da makul değil zaten. Konya merkezli bir firma. Ben önermiyorum.Gıbırnet nasıldır?
Şuanda en uygun Gigaspeed gibi, memnun olanlar var 100mbps 529 200mbps 714tlDaha önce gıbırnet kullandım ve ülke genelinde 2 kez kesinti yaşadım. Fiyatları da makul değil zaten. Konya merkezli bir firma. Ben önermiyorum.
Bulaşmamanızı tavsiye ederim.Vodafone Fiber 200mbps nasıldır
Teknosanette 100 ile 200 paketi aynı fiyatta sunuluyor.Şuanda en uygun Gigaspeed gibi, memnun olanlar var 100mbps 529 200mbps 714tl
12 ay taahhütlü ayda 583 Liraya geliyor 200 mbps'lik paket. Ben ilk üç ay 410 sonraki aylarda 560 Liraya 200 mbps'lik paket kullanıyorum ve taahhütsüz.O fiyata Superonline varken Teknosanet değmez bence