Netspeed internet iyi midir?

Söylediğim fiyatlar modem ücreti dahil.
Birde şimdi farkettiğim bir yazı çıktı, boş port bulunmuyor diyor Türkneti aradığımda eski kiracının interneti iptal etmediğini öğrendim, ederse boş port olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 ay taahhütlü ayda 583 Liraya geliyor 200 mbps'lik paket. Ben ilk üç ay 410 sonraki aylarda 560 Liraya 200 mbps'lik paket kullanıyorum ve taahhütsüz.
Taahhütlü bir paket var oda 100mbpse kadar ve modemle birlikte 634tle geliyor

Son düzenleme:
Birde şimdi farkettiğim bir yazı çıktı, boş port bulunmuyor diyor Türkneti aradığımda eski kiracının interneti iptal etmediğini öğrendim, ederse boş port olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olur.
Taahhütlü bir paket var oda 100mbpse kadar ve modemle birlikte 634tle geliyor
100 mbps ve daha fazlaya geliyor. 200 mbps olması bence önemli.

Millete bilip bilmeden niye atar gider yapıyorsun sen gepçuk sen vdsl kullanıyorsan adam napsın fiberler için o süre 5 gün bile değildi bende netspeedliyim hala kullanıyorum 4 yıldır kullanıyorum totalde 1 kez sorun oldu onda da koca firma DDOS yedi hemde TÜRK TELEKOMdan ondan sonra omurgalarını atlantisnet altyapısına taşıdılar gepçuk gepçuk konuşup @TechGuy ı fanboylukla yargılıyor türkiyede sağlam 4 5 firmadan 3 büyüklerden olmayan 2 3 firmadan birisi zaten netspeed call centerı olan nadir ana olmayan isslerden birisi. Söylediğin sorun olduğunda aradım kullanamadığım günleri iade ettiler fiyat olarak. Sorun bittikten sonraki gün yaptım bunu. Sen sorun yaşayınca herkes yaşayacak mı sanıyorsun ampül kafalı.
Birader senin beyninde anlama kıtlığın mı var, gerizekali misin sen, totalde 1 kez sorun oldu diyor, 1 kez sorun oldu dediğin 17 gün boyunca internet gitmesi modemin kapalı kalması, banane senin fiberin olup olmamasından, millete buradan tavsiye verirken avantajlarını dezavantajlarını yazıp söyleyeceksin, adamda sonra benim gibi buradan netspeed tavsiyesi alıp evinede kurdurup sonra tavsiye edenlere sövmesin, senin hizmetin 5 para etmedikten sonra müşteri hizmetleri kursan ne olacak ki, papağan gibi ayni şeyleri söylüyorlar, zaten hepimiz teknik konulara hakimiz margin değer kontrollerine kadar, bu netspeed türk telekom altyapısını kullanmıyor, alan buna göre alsın, yan komşum türk telekom kullanıyor 95mbite kadar vdsl kullanabiliyor, ben 34mbit görüyorum, müşteri hizmetlerine diyorum aynı bölge aynı kablo aynı altyapı ben niye kullanamıyorum, beyefendi altyapı bu işinize gelirse diyor, kısacası ucuz etin yahnisi bu, senin sorun yaşayıp yaşamamandan banane, bunu kullanan 5 akrabamda sövüyor, iss kullaniyorsan hata yapmayacaksın, herkes senin gibi fiber kullanma ayrıcalığına sahip degil, insanların yüzde 95i en fazla vdsl kullanıyor yorumlarını buna göre yapacaksın.

Son düzenleme:
Bir firmanın öncelikle müşteri hizmetleri olmasından ziyade gelen siber saldırıyı göğüsleyebilecek ekibinin olması lazım, suçu türk telekoma atmak kolay, peki çözüm noktasında ne yapabiliyorsun? Sınıfta kaldın, işim gereği 2 3 kere mobil paket almak zorunda kaldım, benim faturamdan 80 lirayı geri versen ne olur al cebinde kalsın derler adama, diyeceksin ki geç o zaman başka operatöre, 3 ay dolmadan gecemiyorsun böyle de lanet bir telekom mevzuatı var maalesef, iss leri araştıran özellikle eksi sözlük gibi referans dilencilerinin olduğu platformlardan uzak kalması lazım, ucuzdur iyidir mantığı çalışmaz.

Geri