latenighter
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Tırnağımla temizlemeyi düşündüm ama zarar vermekten korkuyorum acaba nasıl daha güvenli temizleyebilirim bir bilginiz var mı?Çizilmiş gibi temizleyince çıkıyor mu
Sistem parçalarını tek tek aldım daha toplayamadım yarın bir el atacağım toplayınca dediklerinizi dikkate alıp bakacağım umarım bir sorun çıkmazAynen dostum, o gösterdiğin parlama genelde ışığın yansımasından kaynaklı oluyor. Tray işlemcilerde (yani kutusuz gelenlerde) bu tarz küçük yüzey farklılıkları normal, çünkü koruma kapağı vs. yok, açıkta kalıyor. Eğer pinlerde eğilme, kırık, yanık falan yoksa, o bölgeyi tırnağınla yokladığında bir çökme ya da çatlama hissedilmiyorsa büyük ihtimalle sıkıntı olmaz. Yine de kafanı rahatlatmak istiyorsan anakarta takıp bir sistem testi yap. POST ediyorsa, BIOS’a giriyorsa, yük altında sorun yaşamıyorsan o işlemci sağlamdır. Sadece görünüme bakıp panik yapma, birçok yeni işlemcide de benzer yansımalar olabiliyor.
Çok hassas değil peçete de tırnakta olurTırnağımla temizlemeyi düşündüm ama zarar vermekten korkuyorum acaba nasıl daha güvenli temizleyebilirim bir bilginiz var mı?
İçime kurt düştü valla iade daha mantıklı geliyor.En iyisi iade edip normal kutulu almak gibi gözüküyorkardom çalışır fakat bu tırnak yuvasının direkt üstü yani bugün çalışsa bile yarın durduk yere hata verebilir onu geçtim para veriyorsun ben olsam iade ederdim kardom yoksa ileride pinle uğraşırsın durduk yere
kardom kutulu da falan da olabilir bu ama şu an ki gibi bir şey yaşarsan direkt iade et kardom pazardan kilosu 50 kuruşa karpuz almıyon yani. Kim bilir o para için ne kadar çalıştın kardom aldığın ürün düzgün olsun beleş değil sonuçtaİçime kurt düştü valla iade daha mantıklı geliyor.En iyisi iade edip normal kutulu almak gibi gözüküyor
Valla haklısın bro mümkünse önce değişim talep edicem olmazsa iade düşünüyorum.kardom kutulu da falan da olabilir bu ama şu an ki gibi bir şey yaşarsan direkt iade et kardom pazardan kilosu 50 kuruşa karpuz almıyon yani. Kim bilir o para için ne kadar çalıştın kardom aldığın ürün düzgün olsun beleş değil sonuçta
Çektiğin o kısım aşınmış gibi de duruyor flashın ışığı gibide duruyor tırnağınla hafif bi yokla orayı istersen içine sinmiyorsa iade yada değişim talep etİnternetten tray 9700x işlemci satın aldım az önce açıp kontrol ederken arka yüzeyine ışık tutunca bir parlama farkettim acaba işlemci hasarlı mı yoksa normal bir durum mu?
yok hocam ışığı ne şekilde de tutsam hasar var gibi hatta alt kısımda da var ben diğerine çok odaklanınca onu farketmemişim bileÇektiğin o kısım aşınmış gibi de duruyor flashın ışığı gibide duruyor tırnağınla hafif bi yokla orayı istersen içine sinmiyorsa iade yada değişim talep et
Hangi site yada mağazadan aldın ürünüyok hocam ışığı ne şekilde de tutsam hasar var gibi hatta alt kısımda da var ben diğerine çok odaklanınca onu farketmemişim bile
idefix üzerinden DFS bilgisayardan aldımHangi site yada mağazadan aldın ürünü