Yardım Tray İşlemci Aldım Lekeli ?

DarkGG

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar , ilk kez kendi bilgisayarımı topluyorum, bu yüzden çok fazla tecrübem yok. Tray (kutusuz) bir işlemci aldım bugün geldi, fakat işlemcinin yan taraftan/ışıkta baktığımda bazı lekelerin bariz şekilde görüldüğünü fark ettim. Bu da bende, ürünün daha önce kullanılıp kullanılmadığına dair bazı soru işaretleri uyandırdı. Şu an sistemin tüm parçalarını tamamlayamadım, bu yüzden işlemciyi teste sokmam mümkün değil. - *Vatandan aldım.

Ekler

• İslemci1.webp
    İslemci1.webp
    127.6 KB · Hit: 93
  • İslemci2.webp
    İslemci2.webp
    39.7 KB · Hit: 88
  • İslemci4.webp
    İslemci4.webp
    39 KB · Hit: 89
Merhaba arkadaşlar , ilk kez kendi bilgisayarımı topluyorum, bu yüzden çok fazla tecrübem yok. Tray (kutusuz) bir işlemci aldım bugün geldi, fakat işlemcinin yan taraftan/ışıkta baktığımda bazı lekelerin bariz şekilde görüldüğünü fark ettim. Bu da bende, ürünün daha önce kullanılıp kullanılmadığına dair bazı soru işaretleri uyandırdı. Şu an sistemin tüm parçalarını tamamlayamadım, bu yüzden işlemciyi teste sokmam mümkün değil. - *Vatandan aldım.
Ben de incehesaptan aldım görüntüsü aşağı yukarı aynıydı sıkıntı olmadı

Hocam bende denk geliyorum bazen öyle ama sorun olmuyor içinize sinmiyorsa iade edin

Tray işlemciler kutusuz ve korumasız geldiğinden dolayı depoda korunmamış olabilir çoğu kişinin bu şekilde geliyor ancak macun izi veya çizik varsa iade et kafan rahat olsun

Tray alıyorsun zaten bir nevi ikinci el oluyor. Performans alamazsan iade edersin.

Tray alıyorsun zaten bir nevi ikinci el oluyor. Performans alamazsan iade edersin.
UHSXCAHIXCAUIGCAS knk neyin kafası bu bidefa performansla ne alakası var güvenilir yerden aldınmı faturası kesiliyo zaten ikinci el satamazlar

Korozyon mu var silince çıkıyor mu hocam nasıl bir leke?

Korozyon mu var silince çıkıyor mu hocam nasıl bir leke?
Hocam silmeyi denemedim ama yüzeysel bir leke gibi gözüküyor .
Dene test et eğer sonuçların kötü ise iade et değilse aldırış etme böyle şeylere
Sistemi tahminimce haftaya Cuma günü toplarım o vakit anca test edebilirim .

***Dikkatlice sildim, üzerindeki lekelerin çıktı. Yüzeye en ufak bir dokunuş bile leke bırakabiliyor, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Test ettiğimde bir sorunla karşılaşmazsam kullanmaya devam etmeye karar verdim . İyi Günler :peepokalp:

Son düzenleme:
Bende vatandan tray işlemci aldım ama tepsiden kendim seçtim tamamen lekesiz ve çiziksiz vatana iade edin derim.

Geri