FroZe 80+ Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 181 Reaksiyon skoru 29 7 Ağustos 2025 #1 Bütçe 1-2 arası olursa iyi olur kardeşime alıcam ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan güzel 1 kulaklık önerisi bekliyorum tecrübeli büyüklerim söz sizde
Bütçe 1-2 arası olursa iyi olur kardeşime alıcam ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan güzel 1 kulaklık önerisi bekliyorum tecrübeli büyüklerim söz sizde
Gojira 80+ Bronze Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 605 Reaksiyon skoru 191 7 Ağustos 2025 #2 FroZe yazmış: Bütçe 1-2 arası olursa iyi olur kardeşime alıcam ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan güzel 1 kulaklık önerisi bekliyorum tecrübeli büyüklerim söz sizde Devamı için tıklayın... Oyun için ise fuxi h7 olabilir indirimede düşüyo happy hpursda
FroZe yazmış: Bütçe 1-2 arası olursa iyi olur kardeşime alıcam ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan güzel 1 kulaklık önerisi bekliyorum tecrübeli büyüklerim söz sizde Devamı için tıklayın... Oyun için ise fuxi h7 olabilir indirimede düşüyo happy hpursda
FroZe 80+ Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 181 Reaksiyon skoru 29 9 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gojira yazmış: Oyun için ise fuxi h7 olabilir indirimede düşüyo happy hpursda Devamı için tıklayın... Hocam havit ve rampagr dışı birşeyler önerirsiniz iyi olur
Gojira yazmış: Oyun için ise fuxi h7 olabilir indirimede düşüyo happy hpursda Devamı için tıklayın... Hocam havit ve rampagr dışı birşeyler önerirsiniz iyi olur