Buradayım ne oldu geldi mi %20?bidaha gelmez boşuna heveslenmeyen diyenler nerde?
Buradayım ne oldu geldi mi %20?bidaha gelmez boşuna heveslenmeyen diyenler nerde?
bol şansBöyle arkadaşlara kanıp en ucuzu diye ürünlere atlamayın.İncelemeye gelen kartın bile bellekleri 90 derece redditte 100 105 gören var bol şans![]()
Harbi %20 direk kdv demek. Kdvsiz fiyata sattılar.Arkadaşlar %20 indirim yapmadılar diye neden kızıyorsunuz ki? Adamlar 2 kere %20 indirim yaptı resmen bedavaya ürün sattı. Daha ne istiyorsunuz bunu yapan başka site yok. İncehesap, İtopya vb. Vatan Bilgisayar şov yaparken kule tipi vantilatör indirimi yapıyordu.
çöp bile almam vatandan artık, bakın yayın yapıp hype yaratıyorsanız karşılığını vereceksiniz %15 artık neyse. nakit alacağım, taksitle de değil ama vatandan almayacağım, sarı sitedeki scalperları destekleyen firmayla işim olmaz daha, taa 2012'den beri söğütözündeki mağazalarından alışveriş yapardım, bundan sonra %20-%30 yapsınlar, elimi sürersem namerdim.Arkadaşlar %20 indirim yapmadılar diye neden kızıyorsunuz ki? Adamlar 2 kere %20 indirim yaptı resmen bedavaya ürün sattı. Daha ne istiyorsunuz bunu yapan başka site yok. İncehesap, İtopya vb. Vatan Bilgisayar şov yaparken kule tipi vantilatör indirimi yapıyordu.
Hocam önceki 2 hafta neden almadınız?çöp bile almam vatandan artık, bakın yayın yapıp hype yaratıyorsanız karşılığını vereceksiniz %15 artık neyse. nakit alacağım, taksitle de değil ama vatandan almayacağım, sarı sitedeki scalperları destekleyen firmayla işim olmaz daha, taa 2012'den beri söğütözündeki mağazalarından alışveriş yapardım, bundan sonra %20-%30 yapsınlar, elimi sürersem namerdim.
bu nasıl chartbol şans
askerdeydim hocam, zaten böyle şeyler hep bir zorunlu işim olduğumda başıma geliyorHocam önceki 2 hafta neden almadınız?