🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM

Fiyatlar çok şişirilmiş bir işe yaramıyor ki

mantıklı bir ürün alan varmı?

Anlamıyorsun galiba adamlar fabrikasyon overclock yapmış ve ''GÜÇ LİMİTİNİ ARTIRMIŞ'' her kartın overclock performansı aynı olmadığı için stok ayarlarda nitro model daha fazla voltaj çekiyor muhtemelen. Techpowerup testlerini de attım onlarda da sonuç aynı. Hatta daha fazla güç çektiğine göre %99 ihtimalle nitro daha fazla voltaj çekiyor. Ekran kartına overlock veya undervolt vs yaptıysan voltajın sıcaklığa etkisini bilirsin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
overclock manuel de yapılabiliyor biliyorsun dimi

askerdeydim hocam, zaten böyle şeyler hep bir zorunlu işim olduğumda başıma geliyor :(
Kısmet ben de ilk indirimde 5070 Gaming kaçırdım 25K'ya gaming trio 5070 ve 23.5K'e 5070 inno3d. Sonra ikinci hafta olmadı bazılarında bana da denk geldi 27K 9070xt çektim.

overclock manuel de yapılabiliyor biliyorsun dimi
Adamlar overclocklu satıyor test sonuçları böyle sende bunu biliyorsun değil mi? Beğenmediysen pulse al geç. Seni tutan yok.

Isınma sebebini anlatıyorum eleman gelmiş overclock manulde yapılabiliyor diyor. Dalga mı geçiyorsun adamlar power limit artırmış. Pulse de nitro kadar artıramazsın. Mesela bendeki 4070 ti super power limit sayesinde 320w görebiliyor. Kartın tdp değeri 285w. Baz modellerde 320w yapamazsın.

Her monitörde uygulamıyor maalesef kodu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi ürünlerde geçerli ki bu şey ? İstediğim bir ekran kartına gireyim fiyatına bakayım dedim yok, monitöre denedim yok, hangi ürünler yani :D

Hangi ürünlerde geçerli ki bu şey ? İstediğim bir ekran kartına gireyim fiyatına bakayım dedim yok, monitöre denedim yok, hangi ürünler yani :D
Bence hangi üründe stok fazlaları varsa ordan başlıyodur, örnek veriyorum inno3d 5070Ti 10 indirimli stok vermişlerdir. Zotac olana 2 stok.

İndirim indirim değil onu geçtim kodu uygulamiyor zaten nerde şişirilmiş fiyat var onu indiriyor sadece bir anlamı kalmıyor bunlar %20 indirimi her ürüne uygun fiyattan bilerek yapmadı hataydı o bu alınan önlemler indirim oranı onu gösteriyor zarar etmişlerki indirim algısı ile kâr etme peşindeler.

Hocam asus xfx marka ekran kartlarında denedim indirim oldu. Ben uygun 16gb 9060xt kovaladım 15 e falan alacaktım yok indirim falan 5060 ti 16gb ekran kartlarının fiyatları absürt şekilde artmış neredeyse 5070 fiyatını yakalamış :)

7800X3D indirime girerse etiketleyene çok dua ederim dostlar

bidaha gelmez boşuna heveslenmeyen diyenler nerde?

Yazın satışlar çok düşer. Mecbur indirim yapacaklar. Onu diyenler bişey bilmiyor. 18bine 9060xt sıcak fırsata konusuna 15binden fazla etmez. İndirim kovalayın. Eylül Kasım arası çok indirim olacak yazdığımda çok bilenler cevap yazmıştı. 15bine rüyanda alırsın falan diye. Vatan 2 ay bekletmedi. 9 gün sonra yüzde 20 yaptı. :D

Yazın satışlar çok düşer. Mecbur indirim yapacaklar. Onu diyenler bişey bilmiyor. 18bine 9060xt sıcak fırsata konusuna 15binden fazla etmez. İndirim kovalayın. Eylül Kasım arası çok indirim olacak yazdığımda çok bilenler cevap yazmıştı. 15bine rüyanda alırsın falan diye. Vatan 2 ay bekletmedi. 9 gün sonra yüzde 20 yaptı. :D
Aynen öyle rx 9060 xt 16gb 15K dan fazla verilmez 5060 ti 16gb 18K dan fazla etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,220
Üyeler
192,649
Son üye
Furkibabapr0
Geri