🔥İndirim Honor Pad 9 8/128 7.949 TL (Vade Farksız 6 Taksit)

fiyat iyide donanım eski ve ekranı ips
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınmaz bence
Bu fiyatta Helio G99 işlemcili, TFT LCD ekranlı tablet satıyorlar. İşlemci Snapdragon 6 Gen 1 ve IPS mat ekran var daha ne istiyorsun? AMOLED ekran istersen bütçeyi 20 bin TL yapabilirsin.

Bu fiyatta Helio G99 işlemcili, TFT LCD ekranlı tablet satıyorlar. İşlemci Snapdragon 6 Gen 1 ve IPS mat ekran var daha ne istiyorsun? AMOLED ekran istersen bütçeyi 20 bin TL yapabilirsin.
bence dedim hocam benim bu kadar bütçem olsaydı üstüne az daha koyar daha yeni donanıma sahip bir tablet arayışında olurdum tabi ki de bütçe bu fiyatı aşmıyorsa alınır

bence dedim hocam benim bu kadar bütçem olsaydı üstüne az daha koyar daha yeni donanıma sahip bir tablet arayışında olurdum tabi ki de bütçe bu fiyatı aşmıyorsa alınır
Bundan daha iyi donanıma sahip tablet için bütçeyi 4 bin TL arttırmak gerekiyor.

Bundan daha iyi donanıma sahip tablet için bütçeyi 4 bin TL arttırmak gerekiyor.
hocam zaten ben tablet alsam oyun oynamaya değil dizi film izlemek için alırım veya steam link ile bilgisayara bağlanıp oyun oynamak için alırım büyük ekranda oyüzdende amolede kadar çıkarırım bütçeyi zaten alırsam

kız arkadaşıma almayı düşünüyorum, derslerde not tutmak, pdflere bakmak ve çizim için kullanacak. buna birde klavye alsak iş görür mü

390 TL'ye bluetooth klavye mouseler var. tableti bilen varsa bu dediklerime göre alınabilir mi yoksa bu fiyata daha iyisi var mı?

Geri