🔥İndirim AOC 25G3ZM 240 Hz 6.999 TL

Hayır. Alanınız dar olduğu için 24 inç en iyisi sizin için. RX 7700 XT ekran kartınız olduğu için onun hakkı olan bir monitör alın. Konuda ki 25G3ZM sizin için en mantıklısı.
Hocam şöyle bir şey var yükseklikten ötürü de sıkıntı oluyor

Monitörde yükseklik ve pivot ayarı var.
Tamamdır hocam şehir dışındayım döndüğümde resmi ölçülerle geri gelicsm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@İsimbulamajim hocam değerlere baktım 130 mm yükseklik ayarı varmış bunu sonuna kadar kullanarak 27 inc 2k mönitor e de geçebilirim

Son düzenleme:
Tamamdır hocam şehir dışındayım döndüğümde resmi ölçülerle geri gelicsm

@İsimbulamajim hocam değerlere baktım 130 mm yükseklik ayarı varmış bunu sonuna kadar kullanarak 27 inc 2k mönitor e de geçebilirim
Lenovo R27QE alabilirsiniz, istemezseniz o 2K AOC monitörün indirime girmesini bekleyebilirsiniz.

@Jony Case Hocam 2020 de monitör konularında cevaplar nasıldı? VA panel çöp, alınmaz diyorlar mıydı?
Hatırladığım kadarıyla çok soğuk yaklaşılmıyordu çünkü fiyatlar ıps lere göre daha ucuzdu ve tn hala tercih ediliyordu öyle diyim

Şu nasıl hocam

Hatırladığım kadarıyla çok soğuk yaklaşılmıyordu çünkü fiyatlar ıps lere göre daha ucuzdu ve tn hala tercih ediliyordu öyle diyim

Şu nasıl hocam
Overpriced monitör. 7 bin TL'e satılan Gamepower Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor. Bütçeniz okadar çıkıyorsa Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri