🔥İndirim AOC 25G3ZM 240 Hz 6.999 TL

VA panel çöp, alınmaz diye boş konuşmak yerine ana mesajı okuyunuz.

Kaliteli VA panele sahip en ucuz monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek yani siyahları oldukça koyu. Hikayeli oyunlar ve dizi film için şahane monitör.

@CONK BAYIRI panel bilgileri için teşekkürler.
Peki önereceğin bu fiyatlarda veya altı üstünde 2k 165 180 civarı va monitör var mı

Peki önereceğin bu fiyatlarda veya altı üstünde 2k 165 180 civarı va monitör var mı

1754698422344.webp

AOC monitör almanızı tavsiye etmem. Türkiye servisi berbat ötesi. Monitörünüz genelde garanti bitmeye yakın yada bittikten sonra (ortalama 2 yıl içinde) bozuluyor. Kendileriyle kontağa geçtiğinizde çok geç cevap alıyorsunuz ve önerdikleri ürün sizin ürününüzle muadil bile olmuyor. Para iadesi istersenizde 2 yıl önceki, günümüzde hiçbir değeri olmayan tutara razı olmak zorunda kalıyorsunuz.

AOC monitör almanızı tavsiye etmem. Türkiye servisi berbat ötesi. Monitörünüz genelde garanti bitmeye yakın yada bittikten sonra (ortalama 2 yıl içinde) bozuluyor. Kendileriyle kontağa geçtiğinizde çok geç cevap alıyorsunuz ve önerdikleri ürün sizin ürününüzle muadil bile olmuyor. Para iadesi istersenizde 2 yıl önceki, günümüzde hiçbir değeri olmayan tutara razı olmak zorunda kalıyorsunuz.
evet 24G2ZU model 1.5 yıl kullandım ve paneli durup dururken arızalandı servis muadil monitör önerdi fakat kabul etmedim kötü bir modeldi para iadesi almak zorunda kaldım fakat direkt yetkili servis ile iletişime geçtim tecpro bakıyor aoc monitörlere herhangi bir geç geri dönüş almadım

AOC monitör almanızı tavsiye etmem. Türkiye servisi berbat ötesi. Monitörünüz genelde garanti bitmeye yakın yada bittikten sonra (ortalama 2 yıl içinde) bozuluyor.
Bunun AOC ile alakası yok. Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Ayrıca değişimde AOC 25G3ZM gibi çok iyi monitörler önermişler ama siz "VA panel çöp, alınmaz" mantığıyla direk red etmişsiniz. İade olarak tüm markalar aynı şeyi yapıyor zaten. Süreç olarak bir şey diyemem. 1 ay beklettikleri oluyor maalesef.

mümkün değil.
Ya yüksel ihtimal bu da gelişmiştir ama curvedlara göre kötüdür. Mesela ucuz VA panel televizyonlarda televizyona yanlardan bakınca renkler aşırı beyazlıyor ama sana geçenlerde dediğim 15 bin TL'e satılan, KTC üretimi Next QLED (Quantum Dot koyulmuş VA panel) televizyonda yanlardan bakınca renklerin durumu gayet iyi.

Ya yüksel ihtimal bu da gelişmiştir ama curvedlara göre kötüdür. Mesela ucuz VA panel televizyonlarda televizyona yanlardan bakınca renkler aşırı beyazlıyor ama sana geçenlerde dediğim 15 bin TL'e satılan, KTC üretimi Next QLED (Quantum Dot koyulmuş VA panel) televizyonda yanlardan bakınca renklerin durumu gayet iyi.
Gamepower t80 ? Nasıl hocam

Gamepower t80 ? Nasıl hocam
Yanlış etiket atmışsınız. Hocam sizin bütçeniz yüksekti. Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsiniz. VA panel olmasına rağmen ghosting resmen yok, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.

Yanlış etiket atmışsınız. Hocam sizin bütçeniz yüksekti. Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsiniz. VA panel olmasına rağmen ghosting resmen yok, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif veriyor
Hocam 10 a zor çıkacakken 11 i hiç göremem 2k dan dan vazgeçtim gibi artık

Geri