1 adet ölü piksel çok sıkıntı yaratır mı ?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,102
Arkadaşlar merhaba Lenovo Legion R24E monitörü satın aldım, aslında hikayeyi baştan anlatmam gerekirse ben bu monitörü 3. alışım 2 kere ölü piksel var diye değişim talep ettim vatan kabul etti gönderdi şimdi 3. aldığımda da çok çok küçük bir ölü piksel var sizce napayım yoruldum artık uğraşmaktan renk doygunluğu ve parlaklığından memnunum fikre ihtiyacım var. EA nın üstüne bakın nokta kadar
1754749645836.webp

Ben R27QE modelini kullanıyorum, alalı yaklaşık 9 ay oldu bende de 1 tane ölü piksel var ama oyunlarda veya iş sırasına beni hiç rahatsız etmedi. Fakat sürekli gözün oraya giderse rahatsız edecektir.

4. alışında birden fazla ölü piksel gelme ihtimali de var şimdi (!)

Şaka bir yana o kısma odaklanmadığın sürece fark edeceğini sanmıyorum. Yıllarca ufak hasarlı monitör kullanmış biri olarak yazıyorum.

Seni rahatsız etmiyorsa bizim için de sıkıntı yok. Kullanacak kişi sensin.

Seni rahatsız etmiyorsa bizim için de sıkıntı yok. Kullanacak kişi sensin.
yok rahatsız etmiyor sanırsam beni, sadece siyah renkte eğer farklı bir renkte olsa fark edilceği için sıkıntı yaratırdı. Başka sorunu yoktur umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben R27QE modelini kullanıyorum, alalı yaklaşık 9 ay oldu bende de 1 tane ölü piksel var ama oyunlarda veya iş sırasına beni hiç rahatsız etmedi. Fakat sürekli gözün oraya giderse rahatsız edecektir.
sanırım Lenovo monitörlerde kronik ya, 3 kere değiştim çünkü

yok rahatsız etmiyor sanırsam beni, sadece siyah renkte eğer farklı bir renkte olsa fark edilceği için sıkıntı yaratırdı. Başka sorunu yoktur umarım

sanırım Lenovo monitörlerde kronik ya, 3 kere değiştim çünkü
Belki Legion'lar da sorun var bilemiyorum ben forumdan bakarak almıştım çoğu kişi iade edip ikinci veya üçüncü monitörü almıştı benim şansıma sadece 1 adet ölü piksel geldi o da hiç rahatsız etmedi.

Konudan tamamen bağımsız olarak; ben de dün R27qe aldım, sağ üstte ışık sızması var, fakat monitörü kurarken masadan yere düşürdüm (epey sağlammış) bu yüzden de iade edemiyorum, bir problem çıkarır mı sormak istedim

Ölü piksel gibi görünmüyor daha net çekme şansın var mı?

Yok reis benim için sıkıntı değil

Ölü piksel gibi görünmüyor daha net çekme şansın var mı?
tamam çekeyim bir saniye

O toz bu arada olu piksel degil gibi.
hocam bezle temizledim elimle sildim yine düzelmedi
1754751005715.webp

Konudan tamamen bağımsız olarak; ben de dün R27qe aldım, sağ üstte ışık sızması var, fakat monitörü kurarken masadan yere düşürdüm (epey sağlammış) bu yüzden de iade edemiyorum, bir problem çıkarır mı sormak istedim
bence çıkarmaz sizde bende olduğu gibi ölü piksel varmıydı

tamam çekeyim bir saniye

hocam bezle temizledim elimle sildim yine düzelmedi
Ondan bahsetmiyor. Panelin içinde toz var diyor. Açıkçası bana da öyle geldi resimden ama hala net değil. Ama ölü piksel olmadığını söyleyebilirim. Eğer ekranın ortasındaysa miden bulanıyorsa alışamazsın gönder.

Ondan bahsetmiyor. Panelin içinde toz var diyor. Açıkçası bana da öyle geldi resimden ama hala net değil. Ama ölü piksel olmadığını söyleyebilirim. Eğer ekranın ortasındaysa miden bulanıyorsa alışamazsın gönder.
panelin içindeki tozu nasıl alabilirim ölü piksel değil mi dediğiniz gibi

sol üstte ortasında değil

Geri