Öneri IPhone 16 Pro Max Kılıf Önerisi

Lens koruyucu takma kılıf olarak da şık kılıf olarak lansman kılıflardan al instagramda satan bir sürü sayfa var üstte atılan armor kılıflar çok kötü duruyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ucuz redmi kılıfı gibi duruyor armor kılıflar 16 pro maxa kolay kolay bişey olmaz zaten
Doğru söylüyorsunuz hocam güzel bir lansman kılıf ve şeffaf kılıf siparişi verdim.

Bix iPhone 16 Pro Max Nebula Aqua Transparan Ultra Şeffaf Kılıf Çizilmeye Dayanıklı Tam Kapsamlı Koruma

• Kılıfın dört köşesinde yer alan hava yastıkları, düşmelerde oluşabilecek hasarları önlemeye yardımcı olur. Kamera bölgesi yükseltilmiş tasarıma sahiptir; bu sayede lenslerin çizilmesi veya kırılması engellenir. Aynı şekilde, ekranın kenarları da yükseltilmiştir ve bu yapı, ekranın yere temas etmesini önleyerek darbelere karşı ekstra koruma sağlar. Farklı renk seçenekleri de mevcuttur; istersen onlara da göz atabilirsin.

Bix iPhone 16 Pro Max Carbon Fiber Force MagSafe Kılıf Anti-Şok Teknolojili Kamera ve Ekran Korumalı

• Aynı özellikler karbon fiber kaplamalı modelde de yer alıyor. Dört köşedeki hava yastıkları, yükseltilmiş kamera ve ekran kenarları bu modelde de mevcut. Ayrıca karbon fiber dokusu sayesinde hem şık bir görünüm sunuyor hem de ekstra dayanıklılık sağlıyor. Farklı renk seçenekleriyle tarzına uygun modeli kolayca bulabilirsin.
Teşekkürler.

Hocam kamera tarafı açık alıcaz onda sıkıntı yok da zaten onu demedim ben, normal açık olanlarda da sıkıntı olabiliyormuş. Bir de zaten safir lensler neden bunu takıyoruz, kaliteyi de düşürüyor diyorlar. Kılıf önerisi lazım bana.
knk gözünü sevdiğim ben kaç gündür ne anlatıyorum safir dediğimiz malzeme zaten üst segment cihazlarda kullanılan cam türü nerde yaşıyorsun sen ona göre bir konum önerisinde bulunayım sana

Bix iPhone 16 Pro Max Nebula Aqua Transparan Ultra Şeffaf Kılıf Çizilmeye Dayanıklı Tam Kapsamlı Koruma

• Kılıfın dört köşesinde yer alan hava yastıkları, düşmelerde oluşabilecek hasarları önlemeye yardımcı olur. Kamera bölgesi yükseltilmiş tasarıma sahiptir; bu sayede lenslerin çizilmesi veya kırılması engellenir. Aynı şekilde, ekranın kenarları da yükseltilmiştir ve bu yapı, ekranın yere temas etmesini önleyerek darbelere karşı ekstra koruma sağlar. Farklı renk seçenekleri de mevcuttur; istersen onlara da göz atabilirsin.

Bix iPhone 16 Pro Max Carbon Fiber Force MagSafe Kılıf Anti-Şok Teknolojili Kamera ve Ekran Korumalı

• Aynı özellikler karbon fiber kaplamalı modelde de yer alıyor. Dört köşedeki hava yastıkları, yükseltilmiş kamera ve ekran kenarları bu modelde de mevcut. Ayrıca karbon fiber dokusu sayesinde hem şık bir görünüm sunuyor hem de ekstra dayanıklılık sağlıyor. Farklı renk seçenekleriyle tarzına uygun modeli kolayca bulabilirsin.
knk attığın kılıflar dandik

knk gözünü sevdiğim ben kaç gündür ne anlatıyorum safir dediğimiz malzeme zaten üst segment cihazlarda kullanılan cam türü nerde yaşıyorsun sen ona göre bir konum önerisinde bulunayım sana

knk attığın kılıflar dandik
Hocam ben de diyom ki kendi camı da safir ne farkı oluyor, benim kastım zaten kamera için aldığımız telefona koruma takıp kamera kalitesini düşürmek. He düşürmüyor bir de üstüne camı koruyor dersen eyvallah, böyle karşılaştırma videosu fln varsa söyle izleyim. Benim gördüğüm videolarda herkes kullanmayın diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,100
Son üye
ozantt
Geri