9060xt li sistem için parçaların uyumu nasıl ? kasa önerinize ihtiyacım var

İndirimde Asus Prime B650m-k ve Exceria Pro takip edin. Ayrıca Peerless Assassin o işlemci için fazla. Asassins King ya da Spirit modeline bakın. Kasa için Enermax-Vento-FSP-Bitfenix modellerine bakıp kafana yatanı alabilirsin.

İndirimde Asus Prime B650m-k ve Exceria Pro takip edin. Ayrıca Peerless Assassin o işlemci için fazla. Asassins King ya da Spirit modeline bakın. Kasa için Enermax-Vento-FSP-Bitfenix modellerine bakıp kafana yatanı alabilirsin.
soğutucuya fazla derken güç olarak mı gereksiz anlamında mı hocam

XPG Lander 500 650W 80+ White Rainbow Siyah Mid Tower Kasa

Enermax StarryFort SF70H ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower mATX + MAXPRO III 700W Gaming Kasa

bu mu daha mantıklı hocam ikiside 3700 tl lakin ben buna hangi soğutucu sığar uyar nasıl bileceğim

Enermax daha iyi bir kasa.
teşekkürler hocam dediğiniz gibi özelleştiriyorum
Asus anakartı
kinoxia ssd
Asassins King
enermax ile tamamlıyorum hepsi kasaya uyar ve parçalar birbiri ile uyumlu olur umarım
kendine toplamadığım için çok soru soruyorum tekrardan teşekkürler

teşekkürler hocam dediğiniz gibi özelleştiriyorum
Asus anakartı
kinoxia ssd
Asassins King
enermax ile tamamlıyorum hepsi kasaya uyar ve parçalar birbiri ile uyumlu olur umarım
kendine toplamadığım için çok soru soruyorum tekrardan teşekkürler
Hepsi uyumlu merak etmeyin. Biraz indirim takip edin en az 1-2k arasında kâr edersiniz.

Hepsi uyumlu merak etmeyin. Biraz indirim takip edin en az 1-2k arasında kâr edersiniz.
hocam 1 aydır erteledim 41k ya güzel 5060ti 32gb ramli ayarlamıştım parçalara ufak ufak zam gelmiş 46 k ya çıkmış
5060tan 9060 toplamaya geçmek koydu
1 tane arkadaşa 1 tane kardeşe ayarlamaya çalışıyorum

fps oyunları ve günlük ödev yapmalık kullanılacak çok yoğun çalışmaz zaten hafta sonlar maksimum günde 6 7 saat hafta içi de 2 3 saat
sizin 40kyı geçmeden önerebileceğiniz tarzda sistem var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thermalright phantom spirit 120 se argb bunu alabilirsin onun yerine
hocam ışığı filan önemli değil de çalışsın iş görsün yeter xd farkını ben anlamıyorum ondan

hocam 1 aydır erteledim 41k ya güzel 5060ti 32gb ramli ayarlamıştım parçalara ufak ufak zam gelmiş 46 k ya çıkmış
5060tan 9060 toplamaya geçmek koydu
1 tane arkadaşa 1 tane kardeşe ayarlamaya çalışıyorum

fps oyunları ve günlük ödev yapmalık kullanılacak çok yoğun çalışmaz zaten hafta sonlar maksimum günde 6 7 saat hafta içi de 2 3 saat
sizin 40kyı geçmeden önerebileceğiniz tarzda sistem var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ışığı filan önemli değil de çalışsın iş görsün yeter xd farkını ben anlamıyorum ondan
Acelesi yoksa sonbahar indirimlerinde güzel sistemler gelir. 7500F+9060XT 16GB modeller 35K geçmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri