Direct Nexus Elektirikli Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 2 Yedek Başlık, FERAH100 kodunu uygulayın kod fazla durmaz
Son düzenleme:
Güzelmi buDirect Nexus Elektirikli Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 2 Yedek Başlık, SICAK150 kodunu uygulayın kod fazla durmaz
Ben kullanıyorum bundan önce paylaşmıştım bir kere bunu, orda paylaşmadan 1 hafta önce 899 liraya trendyoldan almıştım ama pişman değilim çünkü yumuşak modda kullanıyorum diş etlerini kanatmıyor hoşuma gitti, şarjı 1 ay gidiyor bendeGüzelmi bu
Gelirse konuyu güncelleyecem maalesef başka kupon yok şuankupon bitmiş başka kupon var mı
Kupon geldikupon bitmiş başka kupon var mı
aldım hocam teşekkürlerKupon geldi
Hocam bu kuponları nerden öğreniyorsunuz bana bildirim falan gelmiyor bu diş fırçasını ben de almak istiyorum favorilere eklemiştim ama şuan param yok önümüzdeki ay alacağım böyle kupon veriliyorsa nereden takip edebilirimKupon geldi FIRTINAONCESİ
İndirim kanalları paylaşıyor takip ediyorum telegramdanHocam bu kuponları nerden öğreniyorsunuz bana bildirim falan gelmiyor bu diş fırçasını ben de almak istiyorum favorilere eklemiştim ama şuan param yok önümüzdeki ay alacağım böyle kupon veriliyorsa nereden takip edebilirim
Hocam link atarmisin o grupların evlenecek ev dizmeye biseyler denk gelir belkiİndirim kanalları paylaşıyor takip ediyorum telegramdan