🔥653 TL - Direct Nexus Elektrikli diş fırçası

Dostum kendi sitesinde ürünün indirimde olduğunu ben nerden bileyim Trendyol ve Hepsiburada da takip ediyorum fiyatını, senin attığını paylaşacam
Dostum akakçe üzerinden bi bakayım dedim manzara buydu lütfen piyasa fiyatının altına düşünce indirim diye paylaşalım diğer türlü yanılıyor insanlar.

65 TL kargo çıkıyor
IMG_20250711_132058.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arkadaş sürekli Referral link paylaşıyor. İnanmayın paylaştıklarına.
Bende otomatik böyle yapıyor linkleri, 2 yıllık hesabı bırakıp sıfır hesap açıp tekrar premium alıp ordan mı paylaşayım, 700 liraya anker R50i paylaştım 5600 liraya Razer Dracula Pro paylaştım (şuan 9000+), daha bir sürü şey paylaştım

65 TL kargo çıkıyor
Alıntıyı görüntüle

Bende otomatik böyle yapıyor linkleri, 2 yıllık hesabı bırakıp sıfır hesap açıp tekrar premium alıp ordan mı paylaşayım, 700 liraya anker R50i paylaştım 5600 liraya Razer Dracula Pro paylaştım (şuan 9000+), daha bir sürü şey paylaştım
Forum hesabında 70 mesaj var hocam.

Doğrudur burayı 2 ay önce keşfettim zaten

2 yıllık Hepsiburada Premiumlu hesabı mı bırakayım anlamında dedim forum hesabı değil, bütün sipariş geçmişi faturalar falan bırakamam

Bir de Ankara'da yurtta kalan bir öğrenciye neden koskoca medikal firma sponsorluk versin reklam anlaşması yapsın ki, Instagram bile kullanmıyorum sosyal medya hayatım yok

Üç gün önce 585 liraymış zaten. Akakçeden bakın. İndirim yokmuş. 500 lere düşerse alırım ben de belki.

Düzenleme: kendi sitesinde de indirime girmiş kendi sitesinde 653 TL şuan

Trendyolda 900 lira ya almıştım, 2 aydır kullanıyorum hem diş eti kanatmıyor hem diş çürüklerine baya etkili, malzeme kalitesi çok iyi, 3 tane modu var sert fırçalama yumuşak fırçalama ve diş eti için masaj modu
bunların yedek fırçaları kolay bulunuyormu

Geri