DENİZ SERVAN NARİN HAYATINI KAYBETTİ😥😓😭

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
Ünlü hız tutkunu deniz servan narin hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin çok iyi biriydi , dünyaya motoru sevdirdi , türkleri dünyaya tanıtan isimdi....

1754846658742.webp

Valla çok tehlikeli sürüyordu çılgın bir motor sürücüsüydü videolardan görüyordum o hızlarda motoruda baya iyi kullanıyordu ama bu sefer olmamış Allah rahmet eylesin deprem üstüne bu haberi almak adamı afallattı biraz hiç beklemiyordum.

Hız adrenalin cazip gelebilir ama canımı bunun için riske atmam. Motorsiklet ile ağır ağır manzaralı yollarda Seyehat etmek varken hiç ihtiyacın yokken neden aşırı hız yaparsın. Bu olay için en azından mutlu vefat etti diyenler var böyle bir mutluluk olmaz bu tutku değil bu başka birsey ama olay çok yeni olduğu için birsey demiyorum. Geride bıraktıklarınin büyük acı çekmesine sebep oldu

Adamı her gün spor salonunda görüyordum, çok güler yüzlü adamdı. Saat 6-7 gibi X'te karşıma asfalt üzerinde kanlarla dolu fotoğrafını görünce yıkıldım bildiğin. Yakından tanıdığım biri olmasa bile cidden çok üzüldüm. Aramızdan motor kazasıyla ayrılacağı, motoru ölümüne kullanışından ve hakkını vermeyen etek giysin diyişinden belliydi ama yine de bu kadar erken beklemiyordum. Ailesine ve kendi hayatına yazık oldu. Ailesine baş sağlığı diliyorum.

Son düzenleme:
motor sevdamı başlatan kişidir mekanı cennet olsun ne kadar iyi sürücü olursak olalım trafikte tek değiliz işte

bir trafik magandası azaldı
umarım kimseye zarar vermemiştir
ilgi istiyor tw deki ilgi canavarları gibi bu tipler incel tipli olur sadece ilgi için yaşarlar ilgi olmazsa ölüp giderler bilgilendirmek için yazıyorum fazla ilgi vermeyin şuna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ünlü hız tutkunu deniz servan narin hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin çok iyi biriydi , dünyaya motoru sevdirdi , türkleri dünyaya tanıtan isimdi....
Allah rahmet eylesin yapacak bir şey yok

ilgi istiyor tw deki ilgi canavarları gibi bu tipler incel tipli olur sadece ilgi için yaşarlar ilgi olmazsa ölüp giderler bilgilendirmek için yazıyorum fazla ilgi vermeyin şuna
Daha demin uzun uzun açıklama yazıyordum ama sonrasında değmeyeceğini düşünüp o yazdığım tek cümleyi gönderdim. Kazanın nasıl gerçekleştiğini ve kimlere zarar gelip gelmediğini bildiğine rağmen "omorom komsoyo zoror golmomoştor" diyecek kadar taştan kalpli ve saygısız biriyle uğraşamam. Ölünün arkasından rahmet dilemekten başka bir şey yapılmaz.

Motorsikletin en tehlikeli yanını ne yazık ki bu olayda bir kez daha gördük. Motoru profesyonel şekilde kullanmak ya da tam ekipmanla sürmek bile maalesef yeterli olmuyor. Karşı taraftaki sürücünün sizi fark etmemesi ya da istemeden de olsa ölümünüze sebep olması her an mümkün. Mekânı cennet olsun… Ölüm, en iyilerimizi bizden almaya devam ediyor 😔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,973
Üyeler
187,274
Son üye
Umut Göksu GENÇ
Geri