Arkadaşlar bu gün başlıkta ki kulaklığı aldım lakin içinden dönüştürücü çıkmadı 3.5mm kabloyu yeşile takıyorum ses var ama mikrofon çalışmıyor kırmızıya taktığımda tam tersi oluyor ne yapmam gerek ikisini birden çalıştıramadım
içinden dönüştürücüsü çıkması lazımdı tek jakı çift jak girişine dönüştüren bende çıkmıştı farketmeden üstüne oturdum jak bozuldu ugreen dönüştürücü aldım onu kullanıyorumArkadaşlar bu gün başlıkta ki kulaklığı aldım lakin içinden dönüştürücü çıkmadı 3.5mm kabloyu yeşile takıyorum ses var ama mikrofon çalışmıyor kırmızıya taktığımda tam tersi oluyor ne yapmam gerek ikisini birden çalıştıramadım
karşılaştırdım hocam herkeste dönüştürücü çıkıyorKutu açılım videoları ile karşılaştırma yap eğer eksik ise iade talebi oluştur. Onun harici audio control uygulamasını yükleyip kulaklık olarak tanımlarsan sorunun çözülür muhtemelen.
O zaman iade et.karşılaştırdım hocam herkeste dönüştürücü çıkıyorbi bende çıkmadı
hocam kurdum da pek anlamadım nasıl yapacağımO zaman iade et.
Onun harici linkteki uygulamayı indirip kulaklik olarak tanımlarsan sorun çözülür muhtemelen.
![]()
Realtek Audio Control - Free download and install on Windows | Microsoft Store
"Realtek Audio Control" provides the best audio experience with the Realtek Audio Codec. You can adjust audio device effects and all the audio device settings in this App.apps.microsoft.com
Kulaklığı söküp tekrar taktığınızda uygulamadan bildirim gelecek sağ altta saatin o kısımda orada cihaz olarak kulaklık olduğunu seçin. Veya yine uygulama ayarlarından kulaklığı takınca gelen kısımdan cihaz türünü kulaklik olarak seçin. Şuan mobilim yapamazsan youtube üzerinden video bakabilirsin.hocam kurdum da pek anlamadım nasıl yapacağım