AI Yazılımcıların işlerini elinden alabilir mi?

Reaksiyon skoru
105
AI yazılımcıların işlerini elinden alabilir mi? Alabilir ise hangi türden alabilir?

Alabilir. Örneğin: Mimarlık, Tercümanlık, Mütercimliğinde alabilir.

Alabilir. Örneğin: Mimarlık, Tercümanlık, Mütercimliğinde alabilir.
Ben oyun geliştirmek istiyorum belki başka şirketlerde oyun konusunda çalışabilirim bu konuda benim de mesleğimi elimden alabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La baba sadece el becerisi olan meslekler güvende, o da şimdilik.
El becerisi meslekleri nasıl yani?

Böyle giderse 2-3 yıla rahat alır. Chat gpt bile kod yazabiliyor.
Ben oyun geliştirmek istiyorum belki başka şirketlerde oyun konusunda çalışabilirim bu konuda benim de mesleğimi elimden alabilir mi?

AI yazılımcıların işlerini elinden alabilir mi? Alabilir ise hangi türden alabilir?
şuan alıyor zaten eskiden çok basit yazılımlar bile doğal olarak insanlar tarafından yazılırdı, ama şuan yapayzeka neredeyse tüm yazılım dil kütüphanelerine erişimi var istediğin dilde istedin şekilde basit kodlamaları yaptırabiliyorsun.

berber kasap gibi :)

berber kasap gibi :)
😂😂

şuan alıyor zaten eskiden çok basit yazılımlar bile doğal olarak insanlar tarafından yazılırdı, ama şuan yapayzeka neredeyse tüm yazılım dil kütüphanelerine erişimi var istediğin dilde istedin şekilde basit kodlamaları yaptırabiliyorsun.
Peki ya ben oyun geliştirmek istiyorum belki başka şirketlerde oyun konusunda çalışabilirim bu konuda benim de mesleğimi elimden alabilir mi?

Sıvacı, boyacı, fayansçı vs. Ama bana kalırsa AI'ın ilk kurbanı halk ve ilişkiler departmanı olacak.

😂😂

Peki ya ben oyun geliştirmek istiyorum belki başka şirketlerde oyun konusunda çalışabilirim bu konuda benim de mesleğimi elimden alabilir mi?
şuan yapay zeka oyun fragmanı yapabilecek durumda öyle düşünün Hitmanın fragmanını yaptırmıştık biz ve yapabilmişti yakında basit oyun modellemeleri bile yapabilir belki hatta gelişmiş modellerde olabilir.

😂😂

teknik yapı olarak evet alabilir ama oyun dediğin şeyin bir senaryosu var sen eğer daha çok senaryo kısmında yer alırsan hayır kesinlikle alamaz ama sadece kod yazıcam poligon yapıcam dersen uzun vade de kesinlikle işsiz kalırsın gibime geliyor.

Hocam dalga geçiyorsanız komikte geçmiyorsanız gram komik değil .d
La valla şaka yapmıyorum. Bu dediğim işler için bir yapay zeka ve makine üretmek bunu yapacak insandan daha pahalıya gelir. Ama bir yazılımcı AI'dan daha maliyetli o yüzden bb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri