PC Yeni açılmışken bu sıcaklıklar normal mi?

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
86
Bilgisayarı yeni açmışken
cpu.webp
işlemci scaklığının böyle olması normal mi ? ek olarak ekran kartım da 55-65 derece arasında oluyor genelde.

bir de yük altında bazı çekirdeklerin yanında ünlem (!) işareti çıkması bir sorun olduğunu göstermez değil mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan sadece DA forum açık ve anlık olarak böyle

Ekler

• cppu.webp
    cppu.webp
    28 KB · Hit: 25
bir de yük altında bazı çekirdeklerin yanında ünlem (!) işareti çıkması bir sorun olduğunu göstermez değil mi hocam

şuan sadece DA forum açık ve anlık olarak böyle
Eğer internette gezerken 90c oluyorsa tabi ki problem hocam. En son ne zaman bakım yapıldı?

Hangi macunu kullandın? Notebooklar masaüstü gibi olmaz.
Mx-4 kullandım. Öncesine nazaran performansı daha iyi özellikle ızgaralarda toz birikimi çoktu ve fanlardan birisi bozuktu. Sıfırı ile değiştirdim ve temizliğini de yaptım ancak termal macunu çok mu ince sürdüm bundan mı oldu emin değilim.

Mx-4 kullandım. Öncesine nazaran performansı daha iyi özellikle ızgaralarda toz birikimi çoktu ve fanlardan birisi bozuktu. Sıfırı ile değiştirdim ve temizliğini de yaptım ancak termal macunu çok mu ince sürdüm bundan mı oldu emin değilim.
Olabilir. Yenilemen gerekir ama işlemi düzgün yapsan bile mx4 en fazla 1 ay dayanır.

Olabilir. Yenilemen gerekir ama işlemi düzgün yapsan bile mx4 en fazla 1 ay dayanır.
Bizzat servisinin kullandığı bu olduğu için bunu aldım ancak eğer öyleyse termal mscunda başka bir marka deneyeyim öyleyse

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim

Bizzat servisinin kullandığı bu olduğu için bunu aldım ancak eğer öyleyse termal mscunda başka bir marka deneyeyim öyleyse

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
Başka macun işe yaramaz. PTM bazlı macunlar lazım. Thermalright Helios ya da PTM7950

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri