bir de yük altında bazı çekirdeklerin yanında ünlem (!) işareti çıkması bir sorun olduğunu göstermez değil mi hocamNormal.
Eğer internette gezerken 90c oluyorsa tabi ki problem hocam. En son ne zaman bakım yapıldı?bir de yük altında bazı çekirdeklerin yanında ünlem (!) işareti çıkması bir sorun olduğunu göstermez değil mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan sadece DA forum açık ve anlık olarak böyle
Hangi macunu kullandın? Notebooklar masaüstü gibi olmaz.Geçen hafta kendim yaptım hocam. Termal macunu çok mu ince sürdüm diye düşünüyorum ama emin olamıyorum.
Mx-4 kullandım. Öncesine nazaran performansı daha iyi özellikle ızgaralarda toz birikimi çoktu ve fanlardan birisi bozuktu. Sıfırı ile değiştirdim ve temizliğini de yaptım ancak termal macunu çok mu ince sürdüm bundan mı oldu emin değilim.Hangi macunu kullandın? Notebooklar masaüstü gibi olmaz.
Olabilir. Yenilemen gerekir ama işlemi düzgün yapsan bile mx4 en fazla 1 ay dayanır.Mx-4 kullandım. Öncesine nazaran performansı daha iyi özellikle ızgaralarda toz birikimi çoktu ve fanlardan birisi bozuktu. Sıfırı ile değiştirdim ve temizliğini de yaptım ancak termal macunu çok mu ince sürdüm bundan mı oldu emin değilim.
Bizzat servisinin kullandığı bu olduğu için bunu aldım ancak eğer öyleyse termal mscunda başka bir marka deneyeyim öyleyseOlabilir. Yenilemen gerekir ama işlemi düzgün yapsan bile mx4 en fazla 1 ay dayanır.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimOlabilir. Yenilemen gerekir ama işlemi düzgün yapsan bile mx4 en fazla 1 ay dayanır.
Başka macun işe yaramaz. PTM bazlı macunlar lazım. Thermalright Helios ya da PTM7950Bizzat servisinin kullandığı bu olduğu için bunu aldım ancak eğer öyleyse termal mscunda başka bir marka deneyeyim öyleyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
Rica ederim hocam. Kendine iyi bak. Umarım hasarsız kazasız kurtarırsın.Macun önerilerinizi kaybettim hocam. Bunlara bakacağım kesinlikle. Tekrardan çok teşekkür ederim