Yardım 3000tl GAMEPAD ÖNERİSİ

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
3000
Arkadaşlar selamlar, bir sonraki hafta fc26 alıcam o yüzden gamepade ihtiyacım var oyun olarak forza 5, god of war ragnarok ve hikaye oyunlarım var ama şu anda tamamiyle fc26 için alacağım. Şu trigger manyetik switch olaylarından hiç anlamıyorum 3000tl civarında güzel bir kol önerir misiniz ?

Tmrye baktım da bir şey bulamadım ya ama başka öneri yoksa onu alıcam sanırım
Tmr hall effectten daha hassas ve daha az güç tüketen aynı zamanda drift yapmayan bir teknoloji. Alttaki videonun sahibiyim. Cyclone 2 hala piyasada 3000TL civarına alınacak en iyi kol.

Tmr hall effectten daha hassas ve daha az güç tüketen aynı zamanda drift yapmayan bir teknoloji. Alttaki videonun sahibiyim. Cyclone 2 hala piyasada 3000TL civarına alınacak en iyi kol.
Hocam bazıları atk battle pro öneriyor tam adını bilmiyorum ama o markaydı onunla kıyaslanır mı yoksa kesinlikle cyclone 2 mi

Hocam bazıları atk battle pro öneriyor tam adını bilmiyorum ama o markaydı onunla kıyaslanır mı yoksa kesinlikle cyclone 2 mi
Atk battle axe pro da çok güzel bir kol ve fiyatının çok üstünde bir performansı var. Eğer bütçeniz cyclone 2'ye çıkmıyorsa veya zorlayacaksa veya çok rekabetçi oynamıyorsanız battle axe pro da alabilirsiniz. Lakin daha rekabetçi yapımlarda bütçe yetiyorsa cyclone 2 kesinlikle.

Atk battle axe pro da çok güzel bir kol ve fiyatının çok üstünde bir performansı var. Eğer bütçeniz cyclone 2'ye çıkmıyorsa veya zorlayacaksa veya çok rekabetçi oynamıyorsanız battle axe pro da alabilirsiniz. Lakin daha rekabetçi yapımlarda bütçe yetiyorsa cyclone 2 kesinlikle.
Hocam bütçeyle ilgili bir sıkıntı yok 3 belki 3.5a kadar çıkabiliriz ama şu anda sadece fc26 ve bazı hikaye oyunları oynanacak ilk mesajda yazdığı gibi

Hocam bütçeyle ilgili bir sıkıntı yok 3 belki 3.5a kadar çıkabiliriz ama şu anda sadece fc26 ve bazı hikaye oyunları oynanacak ilk mesajda yazdığı gibi
O vakit atk battle axe pro da istediğniz her şeyi verir ama cyclone 2 almanızı her zaman için tercih ederim. Ek uygulaması olması bile tek başına çok büyük artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,081
Üyeler
183,056
Son üye
Lilzay23
Geri