Çözüldü✓ Monitörümü sattım ne alıyım

Son düzenleme:
24G4X'in kopyası. Kronik sorunlu panele sahip uzak durun.
kopyası değil pivotsuz olanı.ayrıca kronik sorunlu olanı x olanı.kullandım ordan biliyorum ve iade ettim.ama doğru söylediğin şeyler de var.görüntü kalitesi çok mükemmel ama bazı tonlamalarda mesela sanırım pembede renk değişikliğine yada tonlama hatalarına kaçailiyor.bu film yada oyun keyfinizi kaçırabiliyor.en önemli krnik sorunu ölü piksel. 2. sorunu 60 fps de aşırı ghostingle karşılaştım. en güzel yanları 1. görüntü kalitesi, 2. 170 hz 170 fps te rekabetçi oyunlarda müthiş perfermansı var.300 hz monitörü aratmaz.hikayeli oyunlarda ise 100 fps üstü başarı gösterdi bende.120 fps te sıfıra yakın ghost yada motion blur.yani o kadar temiz görüntü.üstelik bu berraklığı 1 ms mprt açmadan veriyor 120 fps de.testi aşağıdaki sistemle yapmıştım.film performansını beğenmemiştim monitörün.bu da iade etmemde etken oldu.yinede aocun bu x yada xe modeli oyun performsnsında rakiplerine fark atacak cinsten.mesela asus yerine bunu tercih etmek daha uygun olabilir.

kopyası değil pivotsuz olanı.ayrıca kronik sorunlu olanı x olanı.kullandım ordan biliyorum ve iade ettim.ama doğru söylediğin şeyler de var.görüntü kalitesi çok mükemmel ama bazı tonlamalarda mesela sanırım pembede renk değişikliğine yada tonlama hatalarına kaçailiyor.bu film yada oyun keyfinizi kaçırabiliyor.en önemli krnik sorunu ölü piksel. 2. sorunu 60 fps de aşırı ghostingle karşılaştım. en güzel yanları 1. görüntü kalitesi, 2. 170 hz 170 fps te rekabetçi oyunlarda müthiş perfermansı var.300 hz monitörü aratmaz.hikayeli oyunlarda ise 100 fps üstü başarı gösterdi bende.120 fps te sıfıra yakın ghost yada motion blur.yani o kadar temiz görüntü.üstelik bu berraklığı 1 ms mprt açmadan veriyor 120 fps de.testi aşağıdaki sistemle yapmıştım.film performansını beğenmemiştim monitörün.bu da iade etmemde etken oldu.yinede aocun bu x yada xe modeli oyun performsnsında rakiplerine fark atacak cinsten.mesela asus yerine bunu tercih etmek daha uygun olabilir.
Peki 24G42E hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dediğiniz monitör, bununla alakası var mı? eğer bu modelse aktif kullanıyorum eksilerini yazacam.
Nasıl monitör hocam birde kaç ay oldu

24g42e aocun yeni modeli.sanırım eski modeldeki sorunlar giderilmiştir diye düşünüyorum.bence al dene özellikle oyunlardaki bzı renk tonlamalarında aksaklık göze çarpıyorsa iade et.ben beğenmedim monitörü deyip etmiştim çünkü.

önerilen aoc monitör panel benim kullandığım aoc paneller aynıysa, önermem.
benim ana monitör lenovo r25i30'e göre aoc çok başarısız hiç beğenmedim. 2.mönitör olarak kullanmak için 2.el olarak tanıdığımdan 9aylıkken ölü fiyata aldım.(pc dükkanlarına bedava vermekten kurtardım (: )
eksileri, pivot kısmı zayıf. masa sallasam. monitör de oynuyor. ayaklar malzemesi güzel ama pivot mekanizması çok sağlıklı durmuyor. (kablo için kanal olması çok iyi)
panel parlaklığı r25i30 göre karanlık kalıyor.
renk canlılığı stok ayarda r25i30 göre kötü, ayarlaması olursa eşit oluyor ama iyisi değil.
tepki süresi olarak aoc daha hızlı olduğunu düşünüyorum. test etmedim ama ilk aoc açılıyor. sonra lenovo
aoc hoparlör boğuk ses veriyor. r25i30 hoparlör daha başarılı buluyorum.
aoc panel Türkçe oluyor, yazılımları da var.
kısaca ben bu aoc monitör 3500tl den 1 kuruş fazla vermem. etmez benim nezdimde.
2 monitör de akıcı oyun oynatır tabii.

24g42e aocun yeni modeli.sanırım eski modeldeki sorunlar giderilmiştir diye düşünüyorum.bence al dene özellikle oyunlardaki bzı renk tonlamalarında aksaklık göze çarpıyorsa iade et.ben beğenmedim monitörü deyip etmiştim çünkü.
@İsimbulamajim peki hiç asus monitörlerde böyle sorun oluyormu gerekirse alırım sadece sorun, arıza olmadan uzun ömürlü gitmesi

knk sen hala almadın mı ben dayanamazdım bu kadar :d
Şuan monitörüm var zaten satmadım tatildeyim, istanbula dönünce staıcam ilana koydum oda ay sonu gibi olucak, okullar açılmadanda yeni bir monitörü kafamda kesinleştiriyim döndüğüm gibi alıcam

Şuan monitörüm var zaten satmadım tatildeyim, istanbula dönünce staıcam ilana koydum oda ay sonu gibi olucak, okullar açılmadanda yeni bir monitörü kafamda kesinleştiriyim döndüğüm gibi alıcam
geçen sattım demiştin o yüzden dedim almadın mı hala diye pardon reis :D

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
Son düzenleme:
Geri