Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
Selamün aleyküm, hayırlı geceler herkese. İki buçuk senedir kullandığım sistemimi sattım ve yerine uzun yıllar boyu sesi soluğu çıkmayacak, fps ve hikayeli oyunlar da beni zora sokmayacak bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci kısmı kesinlikle AMD, ekran ksrtı kısmı ise kesinlikle Nvidia olucak. Benim aklım da 7800x3d ve 5070ti ikilisi var. Anakart kısmın da ise Bluetooth, WİFİ ve en az 2 m2 ssd girişi olmalı, tabi ki uzun süre de yükseltme ihtiyacı olmamalı. Aklımda ise B850 Gigabyte Gaming tam modeli aklımda değil öylesine bugün bakmıştım o var yani değişebilir. Kasa olarak NZXT H5 modeli var aklımda ama tabi ki değişebilir. Belli bir bütçem yok fakat düşüncem şu şekilde;
Kasım ayına kadar aylık ödemesi 10.000 TL, 12.000TL olmak şartıyla vade farksız taksit ile parça yada parçalar almak. Kasım ayında ise güzel indirimler ile sistemi komple satın almak var aklımda. Bana fikir verebilecek arkadaşlar olursa çok mutlu ederler şimdiden teşekkürler.
Kasım ayına kadar aylık ödemesi 10.000 TL, 12.000TL olmak şartıyla vade farksız taksit ile parça yada parçalar almak. Kasım ayında ise güzel indirimler ile sistemi komple satın almak var aklımda. Bana fikir verebilecek arkadaşlar olursa çok mutlu ederler şimdiden teşekkürler.