Oyunlarda görüntü bulanık yardım

Çok bilmiş arkadaşlar yazıyorsun ayıp oluyo laflarına dikkat et. Öncelikle arkadaş battlkefield 2046 dan bashediyor bf20146 da fsr yok tek keskinleştirme seçeneği ya upscale yada radeon image sharpening. Yorum yapmadan önce önce konuyu bir oku.
Radeon shapering hiç bir ise yaramadi hocam mecbur rander yukselteceğim.Amdyle 42 oynayan hiç yok mu sasirdim tek bende mi var bu sorun

Radeon shapering hiç bir ise yaramadi hocam mecbur rander yukselteceğim.Amdyle 42 oynayan hiç yok mu sasirdim tek bende mi var bu sorun
OLur sorun yok 9060 gayet yeterli ben de cok guncel olmayan kartı yormayan oyunlarda 2k monitöre rağmen render scale yapıyorum bazen çok net oluyor kenar yumuşatma derdi kalmıyopr. image sharpening her zaman açık bulanık görüntüden çok hoşlanmıyorum. Performans sorunu yoksa scaling en güzeli.

Dostlar benınmde valoda ekranı cevırıken pıksellesme var yazılarda sılahta usttekı skorun yanındakı karakterlerle bılgısı olan varmı son guncellemeden oncede vardı not:valo ayarlarım ıle ılgılı degıl

Dostlar benınmde valoda ekranı cevırıken pıksellesme var yazılarda sılahta usttekı skorun yanındakı karakterlerle bılgısı olan varmı son guncellemeden oncede vardı not:valo ayarlarım ıle ılgılı degıl
Ben de o da vardı bi arada amd ayarlarimin hepsini devre disi birakmiştim düzelmişti ayarlari kurcala

Geri