9060xt 16gb ve 9800x3d Furmark ve OCCT Sonuçlarım nasıl ?

P

su ve kabloları beyaz değil ondan dolayı da sırıtıyor strimer yada sleeved kablo bakcam argb
o da var fakat kablolar da çok düzensiz duruyor ben onu da belirtmek istemiştim

Bu arada arkadaşın söylediği dikkatimi çekti. Kasa arkası fanlar havayı içeri üflüyor değil mi?
Sağ yanda olan fanlar reverse diğer üstte ve arkada egsozlar normal fan

Yeni işlemci soğutucu ve macun aldım arctic Liquid freezer 3 pro beyaz ve noctua H1 aldım amazondan ama noctualar YD olduğu için öteki hafta Perşembe yada cuma gelecek bana o yüzden yarın arctic Liquid freezer 3 pro beyaz ı geliyorsa kendinde sürülü macun la macunu yoksa üstünde mx-6 ile takıp kullancam şuan -25 de ayar akşam yada yarın -20 de tekrar test yapcam üstteki fanları şimdilik alta ters şekilde takcam soğutucu yukarı takacağım için 23.3k ları gördük dün bakalım 24k görcez mi occt testi de yapcam tekrar atcam sana hocam

Yeni işlemci soğutucu ve macun aldım arctic Liquid freezer 3 pro beyaz ve noctua H1 aldım amazondan ama noctualar YD olduğu için öteki hafta Perşembe yada cuma gelecek bana o yüzden yarın arctic Liquid freezer 3 pro beyaz ı geliyorsa kendinde sürülü macun la macunu yoksa üstünde mx-6 ile takıp kullancam şuan -25 de ayar akşam yada yarın -20 de tekrar test yapcam üstteki fanları şimdilik alta ters şekilde takcam soğutucu yukarı takacağım için 23.3k ları gördük dün bakalım 24k görcez mi occt testi de yapcam tekrar atcam sana hocam
Soğutucu ileriye dönük olmuş ama daha iyisi daha ucuza vardı noctua gereksiz olmuş.

Soğutucu ileriye dönük olmuş ama daha iyisi daha ucuza vardı noctua gereksiz olmuş.
Daha iyisi nedir hocam sıvı soğutmada? Noctua mı gereksiz olmuş onu anlamadım

Daha iyisi nedir hocam sıvı soğutmada? Noctua mı gereksiz olmuş onu anlamadım
Soğutucu bunu al. Satıcısı gaming gen. Sitesinede bakabilirsin. Noctua h1, arctic mx6 ile aynı arada fark yok.

Ekran kartı değerlerin normal duruyor sadece aradaki farkın 20 dereceden fazla olmaması gerek diye biliyorum hotspot ile o enteresan bendede 9060 var böyle
WhatsApp Image 2025-08-08 at 20.15.02.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstte attığım başkasınınmış benimki böyle

Screenshot_1.webp

Soğutucu bunu al. Satıcısı gaming gen. Sitesinede bakabilirsin. Noctua h1, arctic mx6 ile aynı arada fark yok.

8k bandına kadar en iyisi arctic Liquid freezer 3 pro denildi o şekilde aldım cfm değeri nedir pompa hızı RPM falan

3
Ekran kartı değerlerin normal duruyor sadece aradaki farkın 20 dereceden fazla olmaması gerek diye biliyorum hotspot ile o enteresan bendede 9060 var böyle Alıntıyı görüntüle

Üstte attığım başkasınınmış benimki böyle

Alıntıyı görüntüle
fanlı model benim ki ondan mı dicemde emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,334
Üyeler
186,322
Son üye