❌İndirim Bitti! GETİR MAYDANOZ DÖNER ALT LİMİTSİZ 200 LİRA KOD

yakınındaki kuryeler siparişte diyip sipariş verdirmiyo. yoğunluk var getirde herhalde baya

Getir indirimsiz fiyattan baz alıyor 200tl minimumsa 200tl sepet yaparsanız 0tl ödersiniz indirim için teşekkürler

2 adet medium çektim bende bakalım gelecek mi? 45 TL'ye geldi tanesi. İstanbuldayım restoranda limit yok.

Min. sepet tutarı 200 lira demesine rağmen oluyor. İlla yemek şart değil, mağazanın sattığı dondurmadan 3 adet aldım + min sepet için rastgele bir sos ve sadece 5 TL ödedim. Tam yatıyordum uğraştığımız şeye bak, mecbur beklicez artık. Arabayla gelip dövmezler inşallah. :kekw:

1755034806065.webp

1755034820157.webp

Min. sepet tutarı 200 lira demesine rağmen oluyor. 5 TL'ye 3 adet dondurma aldım. Arabayla gelip dövmezler inşallah. :kekw:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İndirimsiz fiyatı baz alıyordur minimum sipariş tutarı. 205 tl olmuş senin dolayısıyla verebilmişsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben farkı hesaptan girmeme rağmen 2. Yi alamadım. Aynı konumdan bir defa oluyor sadece
Anladım teşekkürler yani muhtemelen onu düşünüp fixlemişlerdir zaten

Aynı konuma diğer telefonla sipariş verdim oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baska cihaz ile yaptım sınırsız degıl kod
Tek hesaptan tek kullanım o zaman anladım teşekkürler. Anlamadığım herkes cayır cayır sipariş verebiliyor ben veremiyorum dükkan kapalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,277
Üyeler
185,054
Son üye
WmYonetici
Geri