🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Yorumlarda ptm7950yle aynı performans gösteriyor diyorlar ptm 0.2mm. Formul farkından olabilir bilmiyorum. Yoksa neden daha kötü bir v2 çıkarsınlar ki
PTM7950ile davalık olmamak için olabilir, çünkü birebir aynı ürün gibi görünüyor. Kendi testlerimde gördüm bir çok kullanıcıda aynı bildirimde bulunuyor. Valla ben bilemedim ama yine alınmayacak ürün değil, belki heilos 1 ile aynı performansı gösterir. Enerjim olsa bir tane alır keyfi denerdim ama bu aralar full iş.

Ürünün ne olduğunu bilmeyenler için ;
Faz değiştiren termal padler pump out sorununu ortadan kaldırmak ve zamanla termal macun gibi performans düşüşünü engellemek için tasarlanmıştır. 45c üzerinde faz değiştirerek sıvılaşır, 45c altında tekrar katılaşır. Özellikle laptop kullanıcıları için devasa ve uzun süreli farklar yaratıyor. Masaüstünde ise genelde gpu için kullanabilirsiniz (sürekli açıp termal macun değiştirmek yorucu oluyor, pump out yapmayan macunlar pek yok) ama cpu için kullanmanızda da bir sıkıntı yok. PTM7950 alternatifidir.
Global fiyatı 10-13usd. Türkiye için kargo/vergi dahil 457tl bedava.
https://share.temu.com/GA8qYJbqvXA
Bu sıvılaşınca akmıyor mu

Hayır. Sürekli faz değiştiriyor ısıya göre o yüzden de kuruma taşma durumu olmuyor.
tam güvenli gelmedi 😅 illaki akar ve elektronik kısma gelir gibi geldi. termal macuna göre ne kadar sıcaklık karı var. Mesela tam güçte 75 derece çalışan ekran kartını daha alta çekebilir

tam güvenli gelmedi 😅 illaki akar ve elektronik kısma gelir gibi geldi. termal macuna göre ne kadar sıcaklık karı var. Mesela tam güçte 75 derece çalışan ekran kartını daha alta çekebilir
Bu tarz ürünler dielektrik yani elektriği iletmez. İstiyosan anakartı buna batır çıkar hiçbr şey olmaz. Sıvı metal vb ilettiği için sıkıntılı.

Sıvı metal değil bu hocam. Sıvı dediğim hali termal macun gibi. Güvenlikle alakalı herhangi bir sıkıntısı yok termal macunla aynı.

Ayrıca muhtemelen su gibi olmuyor, sadece yumuşuyor ve yüzeydeki ufak boşluklara daha iyi giriyor sıcaklık arttıkça

Eğer uzun süre bakım yapmadıysanız ve termal macun sürecekseniz kesinlikle termal macundan daha iyi gpu için. Çok daha uzun süre aynı performans devam ediyor. Tabi çok daha iyi termal macunlar var ama onlar da kısa sürede pumpout yapıyor tekrar sürmeniz gerekiyor. Fiyatları da yüksek zaten.

Masaüstünde CPU için bu mu daha iyidir kyrosheet me?
Cpu için önermem masaüstünde. Termal macun değişimi 5dk sürüyor zaten. Daha yüksek ısı iletkenliğine sahip bir termal macun daha iyi sonuç verir, performans kaybedince tekrar sürersiniz zaten. Gpuyu aç kapa topla işlemleri zahmetli olduğu için gpuda daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca muhtemelen su gibi olmuyor, sadece yumuşuyor ve yüzeydeki ufak boşluklara daha iyi giriyor sıcaklık arttıkça
Evet tam su gibi olmuyor zaten, daha çok termal macun gibi çamurumsuya yakın bir kıvam alıyor.

Eğer uzun süre bakım yapmadıysanız ve termal macun sürecekseniz kesinlikle termal macundan daha iyi gpu için. Çok daha uzun süre aynı performans devam ediyor. Tabi çok daha iyi termal macunlar var ama onlar da kısa sürede pumpout yapıyor tekrar sürmeniz gerekiyor. Fiyatları da yüksek zaten.
şöyle bir video var 20 dakikasından sonra grafikte gösteriyor. Termal macunla aynı sadece uzun süre gidiyor

şöyle bir video var 20 dakikasından sonra grafikte gösteriyor. Termal macunla aynı sadece uzun süre gidiyor
Konuda da öyle yazıyor zaten. Laptoplarda çok fark ediyor pcde sadece gpuda fark gösteriyor dye.

Geri