🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Teşekkür ederim. Kutu içeriğinde ki padler hem gpu hem cpu için yetecek kadar var mı? Yoksa tek kutuda sadece cpu için mi pad var?
Eğer büyük boy olanı alırsanız ve düzgün keserseniz ikisine de tam yeter.

Eğer büyük boy olanı alırsanız ve düzgün keserseniz ikisine de tam yeter.
Merhaba ben de g870 var da bunu almayı düşünüyorum ancak aklımda şu da var bu laptopta sanırım thermal ped kullanılmamış direkt hepsine termal macun sürülmüş acaba bu işlemce ve ekran kartı dışında kalan kısımlarda da kullanılır mı? Kullanılmazsa thermal ped almak mantıklı mıdır?

Merhaba ben de g870 var da bunu almayı düşünüyorum ancak aklımda şu da var bu laptopta sanırım thermal ped kullanılmamış direkt hepsine termal macun sürülmüş acaba bu işlemce ve ekran kartı dışında kalan kısımlarda da kullanılır mı? Kullanılmazsa thermal ped almak mantıklı mıdır?
O kısımlara thermal pad kullanmak için mm kalınlığını bilmen lazım yoksa soğutucu ile temas olmaz. O laptopta da termal putty kullanılmış. Tam bakım yapmak istersen termal putty al ekstradan

O kısımlara thermal pad kullanmak için mm kalınlığını bilmen lazım yoksa soğutucu ile temas olmaz. O laptopta da termal putty kullanılmış. Tam bakım yapmak istersen termal putty al ekstradan
Peki hocam termal putty yerine thermal pad alsam aynı işi görür mü?

Yorumlarda ptm7950yle aynı performans gösteriyor diyorlar ptm 0.2mm. Formul farkından olabilir bilmiyorum. Yoksa neden daha kötü bir v2 çıkarsınlar ki
Thermalright yapıyor öyle tf8' in 2025 versiyonu eski versiyonundan baya daha kötüydü TF7 de olabilir.
Bu ürünün v1' ini almıştım bu arada ziyan oldu ama yırtıldıgı için. 269 liraya almıstım 30x40 0.2mm

Thermalright yapıyor öyle tf8' in 2025 versiyonu eski versiyonundan baya daha kötüydü TF7 de olabilir.
Bu ürünün v1' ini almıştım bu arada ziyan oldu ama yırtıldıgı için. 269 liraya almıstım 30x40 0.2mm
Yapıştırması çok zor oluyor buzdolabına konmazsa, ben bi abiden yardım aldım kaymak gibi 2snde yapıştırdı :D

Peki hocam termal putty yerine thermal pad alsam aynı işi görür mü?
Daha önce dediğim gibi pad olur ama kaç mm pad gerek onu bilmen ya da ölçmen lazım soğutucu ile vram'ler arasını yoksa ince kalırsa soğutucuyla temas etmez ya da kalın olursa vram lehimlerine zarar verebilir baskıdan dolayı. Bu yüzden net olarak bilmiyorsan putty bulmaya bak.

Sadece termal macun uygulanan chiplere kullanabilirsiniz gpu ve cpu üzerinde. Kalan yerlere eğer ölçülerini biliyorsanız termal pad veya thermal putty uygulayacaksınız. Çok hor kullanmadıysanız chip harici değişime masrafa ihtiyaç yoktur.

Bunu alıp sakın Honeywell PTM7950 performansı beklemeyin. Aynı diyenlerin asla gerçek bir PTM7950 kullanmadıklarından emin olabilirsiniz. PCM'lerle değiştirerek milleti kazıklıyor tüm satıcılar. AliExpress'te falan binlerce satmış 4.5+ üstü ürünler bile sahte. İnsanlar memnun kaldıkları için sıkıntı olmuyor sadece. Bu termal materyallerin hepsini aynı konfigürsayondaki mini sunucularda test ettim zamanında. Honeywell yapıyor bu işi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat uygulamak için buzlukta saatlerce bekletebilirsiniz. Bu termal materyaller buzlukta zarar görmez yani. Yalnızca 3-5 dakika bekletmenize gerek yok.

Bunu alıp sakın Honeywell PTM7950 performansı beklemeyin. Aynı diyenlerin asla gerçek bir PTM7950 kullanmadıklarından emin olabilirsiniz. PCM'lerle değiştirerek milleti kazıklıyor tüm satıcılar. AliExpress'te falan binlerce satmış 4.5+ üstü ürünler bile sahte. İnsanlar memnun kaldıkları için sıkıntı olmuyor sadece. Bu termal materyallerin hepsini aynı konfigürsayondaki mini sunucularda test ettim zamanında. Honeywell yapıyor bu işi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat uygulamak için buzlukta saatlerce bekletebilirsiniz. Bu termal materyaller buzlukta zarar görmez yani. Yalnızca 3-5 dakika bekletmenize gerek yok.
Sahte olması için ptm7950 etiketi altında satılması gerekiyor. Ürün farklı marka etiket ile satılıyor keza thermalgrizllynin de var böyle bir ürünü. Honeywell bu olayı ilk çıkaran firma. Ptm7950de kullandım ama trye getirmek, satın almak imkansız. Herkes ister ptm alıp geçmek ama mecbur muadillerine bakılabiliyor sadece. Vergilerle +1000tllere gelmese herkes alır ptmi. Ayrıca ürün testlerde ptmye çok yakın değerler veriyor, ptmden kötü olması için uzun kullanımda test etmek gerekiyor.

Sahte olması için ptm7950 etiketi altında satılması gerekiyor. Ürün farklı marka etiket ile satılıyor keza thermalgrizllynin de var böyle bir ürünü. Honeywell bu olayı ilk çıkaran firma. Ptm7950de kullandım ama trye getirmek, satın almak imkansız. Herkes ister ptm alıp geçmek ama mecbur muadillerine bakılabiliyor sadece. Vergilerle +1000tllere gelmese herkes alır ptmi. Ayrıca ürün testlerde ptmye çok yakın değerler veriyor, ptmden kötü olması için uzun kullanımda test etmek gerekiyor.
Yanlış anladınız. Yurtiçi ve yurtdışı piyasada PTM7950 adı altında satılan ürünlerin aslında PTM7950 olmadıklarından bahsettim. PCM5000 ve PCM8500 ürünlerini PTM7950 olarak satıyorlar. İnsanlar da PTM7950'yi yanlış değerlendirip Heilos'u muadili zannediyor. Heilos kötü demiyorum, çok güzel bir materyal zaten. PTM7950 çok daha iyi sadece. Birebir aynı konfigürasyonda, aynı OS'e sahip mini sunucularda sıcaklık farkları oluşuyor farklı materyallerle.

Geri