Alan hesabı yapın atılan linkteki thermalrightten çok daha uyguna geliyordurçok pahalıymış
Alan hesabı yapın atılan linkteki thermalrightten çok daha uyguna geliyordurçok pahalıymış
Tamam attığın mesajda da" full'de kaplanabilir" olduğu söyleniyor. Önemli olan %50'nin üzerinde olması. Araştırdığım bir konu değil ama full kaplanmaz gibi bir algı oluşmasın. Kolay kaplamak için full kesilmesini öneriyorum.Hayır;
![]()
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users like SnarksDomain.imgur.com
Hocam şimdi kumara giricem 3 seçenek var:Evet 5dk buzlukta bekletiyosun kıvamı ıslak tuvalet kağıdı gibi
helios al, dene muhtemelen yeter. yetmezse thermal pad düşünürsün.Hocam şimdi kumara giricem 3 seçenek var:
Ya konudakini alayım gpuya uygulayayım
ya direkt mx6 alayım
ya da ped alayım diğer parçalar için.
Hangisi mantıklı? Mx6 mı helios mu? Diğeri epey masraf açacaktır pedler hala yumuşak kurumamış zaten sadece macun değişsem çözülür gibi.
amd versiyonu seç daha büyük boyuta sahip intel işlemci ve gpu boyutunda keserek kullanırsın belki 1 adetlik daha artar bir sonraki bakım için iyi olur, ben de satın alacağım da siz nereden alacaksınız hocam? amerikadan alsam 2 haftada gelirken ürüne bir zarar olur mu diye düşünüyorumKonuyu hortlatayım tekrardan. Gamegaraj Slayer kullanıyorum. Laptop için anladığım kadarıyla iyi bir seçim olacaktır. Hangi boyutunu tercih etmeliyim 2 seçenek arasından ?
Elimde bi Monster Abra A5 cihaz var işlemcisi çok ısınıyor 90 ları görüyor bazen 95 lere kadar çıkıyor bu Termal Pad hiç kullanmadım, uygun mudur ? İşlemci ile ekran kartına süreceğim?Ürünün ne olduğunu bilmeyenler için ;
Faz değiştiren termal padler pump out sorununu ortadan kaldırmak ve zamanla termal macun gibi performans düşüşünü engellemek için tasarlanmıştır. 45c üzerinde faz değiştirerek sıvılaşır, 45c altında tekrar katılaşır. Özellikle laptop kullanıcıları için devasa ve uzun süreli farklar yaratıyor. Masaüstünde ise genelde gpu için kullanabilirsiniz (sürekli açıp termal macun değiştirmek yorucu oluyor, pump out yapmayan macunlar pek yok) ama cpu için kullanmanızda da bir sıkıntı yok. PTM7950 alternatifidir.
Global fiyatı 10-13usd. Türkiye için kargo/vergi dahil 457tl bedava.
https://share.temu.com/GA8qYJbqvXA
Konuda verilen Temu adresinden alacağım. Kargo ücreti de olmadığı için TR'den ucuza geliyor.amd versiyonu seç daha büyük boyuta sahip intel işlemci ve gpu boyutunda keserek kullanırsın belki 1 adetlik daha artar bir sonraki bakım için iyi olur, ben de satın alacağım da siz nereden alacaksınız hocam? amerikadan alsam 2 haftada gelirken ürüne bir zarar olur mu diye düşünüyorum
Evet kesinlikle uygundur. Arkadaşıma uyguladık bi hafya önce işlemci sıcaklığı 20cye yakn düştü mx6dan sonra. Gpu da fark daha da iyi oluyor.Elimde bi Monster Abra A5 cihaz var işlemcisi çok ısınıyor 90 ları görüyor bazen 95 lere kadar çıkıyor bu Termal Pad hiç kullanmadım, uygun mudur ? İşlemci ile ekran kartına süreceğim?
amd versiyonu seç daha büyük boyuta sahip intel işlemci ve gpu boyutunda keserek kullanırsın belki 1 adetlik daha artar bir sonraki bakım için iyi olur, ben de satın alacağım da siz nereden alacaksınız hocam? amerikadan alsam 2 haftada gelirken ürüne bir zarar olur mu diye düşünüyorum
Temudan ben, forumdan bir kaç arkadaşım ve gerçek hayattan bir kaç arkadaş aldık hepimize sorunsuz ulaştı. Kutusu çok sağlam zarar gelecek bir şey değil kolay kolay.Konuda verilen Temu adresinden alacağım. Kargo ücreti de olmadığı için TR'den ucuza geliyor.
Teşekkür ederim. Kutu içeriğinde ki padler hem gpu hem cpu için yetecek kadar var mı? Yoksa tek kutuda sadece cpu için mi pad var?Evet kesinlikle uygundur. Arkadaşıma uyguladık bi hafya önce işlemci sıcaklığı 20cye yakn düştü mx6dan sonra. Gpu da fark daha da iyi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temudan ben, forumdan bir kaç arkadaşım ve gerçek hayattan bir kaç arkadaş aldık hepimize sorunsuz ulaştı. Kutusu çok sağlam zarar gelecek bir şey değil kolay kolay.