rx6500xt için lazım hot spot 100leri aşıyor. Bu ekran kartının macunundan mı olur yoksa diğer bileşenlerinin padleri mi gitmiş. Konudakini mi bunu mu almak lazım?Hocam eğer ölçülerini biliyorsanız ;
Ice dragon alabilirsiniz veya
https://share.temu.com/eoPZcUBq2mA
Macunla alakalırx6500xt için lazım hot spot 100leri aşıyor. Bu ekran kartının macunundan mı olur yoksa diğer bileşenlerinin padleri mi gitmiş. Konudakini mi bunu mu almak lazım?
Arctic TP-3 Teknobiyotikten geçen aldım 1mm kalınlık çoğu yerde yeterli. Veya 2 tanesini üst üste koyup 2mm yapabiliyorsunuz. 3080 Ti için kullandım neredeyse 1 tanesinin yarısı gitti, yani bununla neredeyse 4 kart yapılabilir.laptopdaki ekran kartı ve işlemci için değilde yanındaki elemanlar için pad öneriniz varmı acaba
Hotspot yüksek geldi baya, vram padleri değişmesi gerekebilir belki.rx6500xt için lazım hot spot 100leri aşıyor. Bu ekran kartının macunundan mı olur yoksa diğer bileşenlerinin padleri mi gitmiş. Konudakini mi bunu mu almak lazım?
Yüksek zaten aşırı ısınıp kapanıyor bir anda.Hotspot yüksek geldi baya, vram padleri değişmesi gerekebilir belki.
çok pahalıymışMacunla alakalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arctic TP-3 Teknobiyotikten geçen aldım 1mm kalınlık çoğu yerde yeterli. Veya 2 tanesini üst üste koyup 2mm yapabiliyorsunuz. 3080 Ti için kullandım neredeyse 1 tanesinin yarısı gitti, yani bununla neredeyse 4 kart yapılabilir.
![]()
Arctic TP-3 Üstün Performanslı Termal PED 200x100mm / 1mm (2'li Paket) (AR-ACTPD00059A) | Teknobiyotik
Yüksek Performans — Çok Yumuşak Silikon ve özel bir dolgu maddesine dayanan TP-3, özellikle üretim toleransları nedeniyle genellikle yakın aralıklı talaşların yükseklik farklılıkları oluştuğunda, yüksek performanslı pedlerden daha iyi performans gösterir. TP-3 son derece düşük sertliğe rağmen...www.teknobiyotik.com
3090-6900xtde 100+ hotspot normal bile sayılabiliyor da kart güçlü bir kart değilYüksek zaten aşırı ısınıp kapanıyor bir anda.
Termal pad değişimi sıfırdan yapmak masraflı 1-1.5k arası gidiyor farklı boy padler için.. 2.-3. kez yapılacaksa falan daha uyguna geliyor tabi artıyor çünkü bayaçok pahalıymış
Full olarak kaplanması gerekiyor. Eğer Ptm7950 installation olarak aratırsanız bir çok kaynak video bulabilirsinizFull boyut kadar kesmicez o zaman tamamdır. Laptopa uygulayacağım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gaming.gen den alırken kaç adet vermek gerekiyor peki 3 5 kere yetmesi için?
Hayır;Full olarak kaplanması gerekiyor. Eğer Ptm7950 installation olarak aratırsanız bir çok kaynak video bulabilirsiniz
Evet tam olarak bu şekilde. Dikkat edin rahatsız edici derecede yapışkan ve ince uygularken kanser edebilirYüzeyin %70ini falan kaplayacak şekilde yapıştırmanız yeterli. Ama masaüstü ise cpuya önermem gpuya uygulayın.
Evet 5dk buzlukta bekletiyosun kıvamı ıslak tuvalet kağıdı gibiAlıntıyı görüntüle
3 dakika beklenip sonra çıkarılırsa daha kolay uygulanabilir sanırım ekstra olarak uygulama öncesi soğutulursa daha kolay oluyor diyenler de var