Eger paran yeterse bo7 yi beklesizce hangisini alayım ikiside aynı fiyat online ve zombi için alıyorum hikaye oynamıyacağım
Bence şimdi cod alam bo7 yi ilk indirime girince alhocam ona yetmiyor malesef şuanlık ilerde indirime girince alıcağım ama
KNk çõ P ikiside ama bo6 daha iyidir.tamamdır hocam öyle yapacağım cs2 ye skin alayım bari en iyi yatırım o olur
COd online icin alinir brom hikaye icin mi alionYani bir cod oyunu online için alınmaz, zombi istiyorsan left 4 dead 2 fln var yani
O parayı sadece bir oyunun online ı için vereceksen tmm ver ama ben vermem şahsenCOd online icin alinir brom hikaye icin mi alalion
Sen veremezsin zaten de herkes onlinesi icin aliyor baska ne icin aliniyor cod dostumO parayı sadece bir oyunun online ı için vereceksen tmm ver ama ben vermem şahsen
Veremediğimden değil dostum canım online çektiği zaman agalarla cs fln gireriz, zombi istediğim zaman 7 days to die gireriz olay buSen veremezsin zaten de herkes onlinesi icin aliyor baska ne icin aliniyor cod dostum
bo6sizce hangisini alayım ikiside aynı fiyat online ve zombi için alıyorum hikaye oynamıyacağım
Black ops 6 hocamsizce hangisini alayım ikiside aynı fiyat online ve zombi için alıyorum hikaye oynamıyacağım