falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 819
vişne çürüğü tofaş
hocam bu c2 de tu5 motor var yani 106gti larda ki motor inanılmaz sağlam mekanik anlamda yeter ki bakımı kulavuza göre yap, hele birde 1.6 vts falan alırsanız görünüş anlamında da sportif gözükür biraz ama baba beye lütfen dediklerimi ilet bizler bu araçları yalayıp yutttukUsta yok ben alırken biraz babamın da içine sinmesi lazım 200K görmüş arabayı bitti gözüyle bakıyor adam
çürük olan tek yeri rengi değildirvişne çürüğü tofaş
bana kalırsa bu paralara megane 1 clio2 symbol connect alınır bu araçlara bak renault de 1.5 dci den şaşma connecte de 90-110 hp alhocam bu c2 de tu5 motor var yani 106gti larda ki motor inanılmaz sağlam mekanik anlamda yeter ki bakımı kulavuza göre yap, hele birde 1.6 vts falan alırsanız görünüş anlamında da sportif gözükür biraz ama baba beye lütfen dediklerimi ilet bizler bu araçları yalayıp yutttuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çürük olan tek yeri rengi değildir
Bütçe 400 olsa ne çıkar pekiHem 300k hem de 2009 model hem de 170km şartınızı biraz esnetin megane 2 bulabiliyorsanız o civarlarda pazarlık yapın
eski kasa focus, corolla veya temiz 2010 modele yakın 207Bütçe 400 olsa ne çıkar peki
Temiz linea punto çıkar hem istediğin model üstü hem de km altı. Ben 2013 lounge makyajlı orijinal değişensiz 100 bin km de lineayı 500 e aldım hocamBütçe 400 olsa ne çıkar peki
300 bine zor bulmak bide km düşürülmüş olur sahta ekspertiz yaptırır yani her türlü pislik çıkar bu paraya tavsiyem kilometreyi 200-300 yapmanız iyi kullanılmış Hyundai ve ya Toyota çıkar.Beyler geçen Geely almayın dediniz o zaman tavsiyeleri alalım
Min 2009 Model
Max 170K KM
Direk internet sayfasında açılan ilan linklerini atarsanız bakarım ülkenin ücra köşelerinde olmasın hatay gibi teşekkürler
Usta bizde de 2008 model 206 sedan kasa var onun üstüne upgrade olacak bir şey olması lazım2009 170 bin de araç 300 bin fiyatı varsa zaten o aracın motor bitmiştir elden çıkarmaya çalışıyorlardır.
2003 240 bin de clio 2 mi 300 e satıyordum pazarlıkla 270 e alan vardı ama başka durumlardan dolayı satamadım.
O Fiyatlara alacağın aracın motoru ne kadar kontrol etsende anlayamazsın ne olduğunu o yüzden ustası bulunan parçası bulunan araçlardan şaşma. Citroen falan usta konusunda sıkıntı çıkarabilir. Hele büyük şehirde değilsen daha sıkıntı olabilir.