300K Araba Önerisi :3

Usta bizde de 2008 model 206 sedan kasa var onun üstüne upgrade olacak bir şey olması lazım
O paralara zor.
Hurda teşviği beklesen o da 20 yaş çıkarsa sana yaramaz. Gerçi çıkacağı meçhül.
Ben bir süre 2. El araçlara baktım ama son 2 yıldır al satçılar resmen araçları elden çıkarmak için mahvetmişler. Gerçekten temiz araç bulmak çok zor.
En son elimdekini satıp 1.4 sıfır egea almaya bile razı olmuştum ama şartlar el vermedi ama şuna kanaat getirdim 2. El araçla uğraşmak insanı yoruyor. En mantıklısı sıfır araç almak ama o da bu fiyatlara çok çok zor.
O marka sağlam bu markanın motor ölümsüz falan laflarının bir gerçeği yok. Kronik sorunlar harici sağlam araç diye bir şey yok , akıllı kullanıcı var. En sağlam motoru bile 2 senede hurda edecek insan çok.
Zaten araç baktıkça ve sahipleriyle görüştükçe bilgi sahibi oluyorsun. Sana tavsiyem aracı alalı daha 1 sene bile olmamış insanlardan araç alırken 2 ustaya göster.
Birde aracın mutlaka tamir geçmişini öğren nerede ne yaptırmış diye not almamışsa yarın bir gün başın ağrıyabilir.

Yüksek KM takıntısından vazgeçmeniz lazım önemli olan aracın sahibinin ne kadar düzenli bakım yaptırdığıdır. Eğer sürekli bakım yaptıran birisiyse takılmayın.
Ne taksiler gördüm 800-900bin KM'yi devirmiş.
Usta işte babam razı olmazsa o arabayı aldırmaz km takıntısı olan ben değil babam

Geely Emgrand 1.5 Premium alırdım normalde babam ona da parçası yok diye izin vermez

Usta işte babam razı olmazsa o arabayı aldırmaz km takıntısı olan ben değil babam

Geely Emgrand 1.5 Premium alırdım normalde babam ona da parçası yok diye izin vermez
Hocam dediğim gibi o KM takıntısından baban vazgeçmediği sürece o özelliklere araba bulamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,672
Üyeler
187,371
Son üye
lathen
Geri