380hz ile 610hz arasında bariz fark var mı?

Feoyez

80+
Reaksiyon skoru
40
şu an 380hz monitör kullanıyorum. İleride sanırım 610hz bir monitör çıkacak. Fiyatından bağımsız bir şekilde soruyorum. 380den 610hz e geçsem farkı hisseder miyim? sistemimimde minimum 600fps verdiğini varsayarsak? 610hz asus'un monitörü tn panel. Bende ki 380hz olan model ips panel. 610hz iyi güzel diyelim paneli çok mu kötü gözükür ips yanında?

Monitör bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/7115...ull-hd-adaptive-sync-super-tn-gaming-monitor/

şu an 380hz monitör kullanıyorum. İleride sanırım 610hz bir monitör çıkacak. Fiyatından bağımsız bir şekilde soruyorum. 380den 610hz e geçsem farkı hisseder miyim? sistemimimde minimum 600fps verdiğini varsayarsak? 610hz asus'un monitörü tn panel. Bende ki 380hz olan model ips panel. 610hz iyi güzel diyelim paneli çok mu kötü gözükür ips yanında?

Monitör bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/7115...ull-hd-adaptive-sync-super-tn-gaming-monitor/
Hele bi çıksında bakarız çok fark varmı yokmu diye. Ama doğal olarak fark hissedersin.

illa 600 yada üstü fps alma zorunda deyilsin ne kadar çok fps alıyorsan okadar oyunun akıcı ve input lag değerin akıcı olur.

gozlerim 2k ve 4k gordukten sonra , esporcu degilsem asla fhd almam. gerekirse 144hz olsun ama fhd olmasin benim icin.

fps oyun tutkusunu isen TN >>>> IPS

gozlerim 2k ve 4k gordukten sonra , esporcu degilsem asla fhd almam. gerekirse 144hz olsun ama fhd olmasin benim icin.

ben hiç hayatımda 2k-4k panel monitör kullanmadım :D fhd çok iyi geliyor gözüme ips panel

Hocam oled paneller Tn den daha iyi olmaz mı FPS için.
hayir degil. TN panel daha iyi. esporcular oled mi tn mi kullaniyor bakarsaniz anlarsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hiç hayatımda 2k-4k panel monitör kullanmadım :D fhd çok iyi geliyor gözüme ips panel
kullanmadan once bende oyle diyordum. kullanma sakin

hayir degil. TN panel daha iyi. esporcular oled mi tn mi kullaniyor bakarsaniz anlarsiniz
tn panel çok mu kötü görünüyor mesela video izliyorum renkler çok mu kötü? hiç tn panelde kullanmadım sadece va vs ips panel kullandım şu ana kadar

aman de Oled kullanma :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-30k

ben de 600 hertz çekecem fakat zowie'den alacam. E-spor sektörünün lideri zowie'dir. Ve evet 300 den 600'e geçince fark illaki hissedilir

Geri