Dijital Oyun Tasarımı Bölümü + Oyun için laptop önerisi

WasTaken

80+
Reaksiyon skoru
18
Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 Intel Core I7 14650HX 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 16" Qhd+ 180Hz IPS Freedos Oyuncu Laptop
https://app.hb.biz/a9UJYhY2NNBO visa indirimi bitmediyse 61k + 9 taksit
valla en geç 2 ay içinde alacağım şuan en azından alacağım şey kesinleşsin istiyorum yani performans vb olarak dahamı verimli diyorsunuz bunun için, sanırım asustada bazı özelliklerden kısılıp vb işlemciye ağırlık verilmiş

Merhaba eğer sıkıntı olmazsa bölümle ilgili bir kaç şey sorabilir miyim dm den?

Merhaba eğer sıkıntı olmazsa bölümle ilgili bir kaç şey sorabilir miyim dm den?
hocam bende bu sene ilk defa tercih yaptım ama gireceğim kesin gibi bişey olduğu için böyle bir konu actım teknik olarak bende bölümle alakalı bir bilgiye sahip değilim

Açıkçası çok bir araştırmasını dahi yapmadım kaç puanla seçtiniz vs. gibi az çok kafamda gelir mi gelmez mi anlamak için çok umutlu değilim çünkü :D

Açıkçası çok bir araştırmasını dahi yapmadım kaç puanla seçtiniz vs. gibi az çok kafamda gelir mi gelmez mi anlamak için çok umutlu değilim çünkü :D
dün sondu zaten tercih için ama bölüm sayısal puanı ile alıyor. Benim puanım 1m 50 bindi genel oalrak 1m 200 bin civarı ile alıyor iyi üniversiteler hariç onlar 300 bin 600 bin gibi rakamlara cıkıyor. Ben 1 e Haliç 2 Beykent 3 Atlas yazdım gerisinide ilgi alanlarıma göre salladım bişiler

Ben ilk tercihime yazdım sadece anadolu üniversitesinde fakat yeni açılmış sanırım puanı vs. gözükmüyordu 680k sayısal sıralama yaptım gelir mi bilmiyorum ortalamasını bilmediğim için.

Ben ilk tercihime yazdım sadece anadolu üniversitesinde fakat yeni açılmış sanırım puanı vs. gözükmüyordu 680k sayısal sıralama yaptım gelir mi bilmiyorum ortalamasını bilmediğim için.
devletmi özelmi

Hayırlı olsun beş yıl önce ben de bu bölümü istiyordum ama o zamanlar sadece Bahçeşehir Üniversitesi'nde vardı ve benim için zordu oraya girmek. Bende ybs okudum mecburen.

devlet eskişehir anadolu
gelebilme ihtimali var hem yeni bir bölüm olduğu için hemde bu dönemde ailelerin geneli karşı çıkıyor böyle bir bölüme fakat devlet olduğu içinde yüksek puan alanların hepsi devlet yazacak yani bilemedim gelirmi gelmezmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun beş yıl önce ben de bu bölümü istiyordum ama o zamanlar sadece Bahçeşehir Üniversitesi'nde vardı ve benim için zordu oraya girmek. Bende ybs okudum mecburen.
doğru fiyatlar aşırı uçuk burs falanda vermiyorlar ama eğitim kadrosu harbi sağlam sonuçta oturmuş düzen var ve tecrübeliler

gelebilme ihtimali var hem yeni bir bölüm olduğu için hemde bu dönemde ailelerin geneli karşı çıkıyor böyle bir bölüme fakat devlet olduğu içinde yüksek puan alanların hepsi devlet yazacak yani bilemedim gelirmi gelmezmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru fiyatlar aşırı uçuk burs falanda vermiyorlar ama eğitim kadrosu harbi sağlam sonuçta oturmuş düzen var ve tecrübeliler
tamamdır teşekkürler. umarım en çok istediğiniz yer gelir size

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri