🛑Yeni alinan hazir sistemde yapilmasi gerekenler🛑

prizim topraklamali mi bilmiyorum psu kasanin kendi psu su Msi mag 750w gorunen kisimda sadece mag yaziyor daha yeni aldigim icin sistemi suan cok stresteyim 🙄
Sumu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ohxb3F83i8m_AsBYzSAVznm5Zrq5G-DhoCFYYQAvD_BwE

Buysa psu su kaliteli. Hicbisey olmaz sen yinede yakinda akim korumali priz almaya calis :) ben 5 yildir corsair psu lu sistemimi kullaniyorum daha dun 3 defa elektrik oyunda gitti cillop gibi rahat ol.

Ole akimmkorumali lrizim flnda yok :D

hocam 1 de olmadi 2 de olmadi hadi 3te de olmadi 4-5te de sikinti olmaz mi
Olabilir ama olmaz muhtemelen.
Onlarin ani voltaj akim icin yuksej ve dusuge dayanikliliknsertifikalari var elektrik gittiginde genelde sistem dusmez sistem kendinin onemli yerlerininoapatir ve voltaji keser rahat ol.

Yinede akim korumali kablo alabilirsin.

Ama dedigim gibk ben 5 yildir evdeki eski prizlerle kullaniyorum sorun yok :)

ya cano ben bişe merak ediyorum yani hangi yıldayız, adamlar anladığım kadarıyla öyle bir ürün üretiyolar ki prize takdın mı patlıyacak. Millet topraklı priz falan diyo yani topraksız priz mi kaldı arkadaşlar şuan bu psu ile bilgisayarı açtığım gibi sanki istanbulu yakıcakmışım gibi bi hissiyat oluşmaya başladı. Bu lanete topraklı priz + akım korumalı 3lü alsak bi b.ka yaramıyo mu ya @Pringles_34

ya cano ben bişe merak ediyorum yani hangi yıldayız, adamlar anladığım kadarıyla öyle bir ürün üretiyolar ki prize takdın mı patlıyacak. Millet topraklı priz falan diyo yani topraksız priz mi kaldı arkadaşlar şuan bu psu ile bilgisayarı açtığım gibi sanki istanbulu yakıcakmışım gibi bi hissiyat oluşmaya başladı. Bu lanete topraklı priz + akım korumalı 3lü alsak bi b.ka yaramıyo mu ya @Pringles_34
YArar tabii ki ama olay lsunun kendi kalitesi.
Prizden geken voltajlar duzenli olsa dahi kendi icin dengesizlikler olusabilir transistor kalitesini cart curtlarini bilmiyoruz.

Isin sikintili sorunuda ram gibi kendi kendini bozmaz yaninda anakart ve digerlerinde goturebilir.

Riskli marka. Blzulmiyacak olsa bile halk arasinda bole agiz a dusduyse illaki vardir az cok bi rezillikleri cok givenmemek lazim.

Bide sen beni farkli bi dorumdami bukdun buglandimi herif...

YArar tabii ki ama olay lsunun kendi kalitesi.
Prizden geken voltajlar duzenli olsa dahi kendi icin dengesizlikler olusabilir transistor kalitesini cart curtlarini bilmiyoruz.

Isin sikintili sorunuda ram gibi kendi kendini bozmaz yaninda anakart ve digerlerinde goturebilir.

Riskli marka. Blzulmiyacak olsa bile halk arasinda bole agiz a dusduyse illaki vardir az cok bi rezillikleri cok givenmemek lazim.

Bide sen beni farkli bi dorumdami bukdun buglandimi herif...
psu konusunda mı böyle ağıza düştü yoksa diğer ürünler içinmi? çünkü ekipmanlar ssd hdd hakkında falan duydum leş olduğunu yani içimi rahatlatın bi ya fslfklasfaskfa incehesapa yazdım değişelim diye yok diyolar olmaz

psu konusunda mı böyle ağıza düştü yoksa diğer ürünler içinmi? çünkü ekipmanlar ssd hdd hakkında falan duydum leş olduğunu yani içimi rahatlatın bi ya fslfklasfaskfa incehesapa yazdım değişelim diye yok diyolar olmaz
GEnellikle kotu.
Isin garibi asiri ucuzda degil sksksk
Arkadasin klavye ssd esekti bozukdu diye biliyom 1 aya fln para denklestirio degistirmeye bak.

Adam bilgi yardimi istemis yardim edeecek kisilere saldiran birink degil.

Ne yapacagmi sana soracak degilim kisiel yorumum diyipde karsidakine laf ediyosun isine geldigince.

Adamin forumunda yardimci olacagimiza bos kavga ceviriyorsun?lutfen yapma.
Saldırı çok başka bir konu, AIDA64 ün DDR5 için artık iyi olmadığını söylemek nasıl bir Saldırı olabilir bana bunu açıklarsanız çok sevinirim. Saldırı ve kavgayı bana sırf bu söylem üzerinden açıklayın, ne yazacağınızı merak ediyorum gerçekten. Kimseye laf etmiyoruz kardeşim, diyoruz ki AIDA64 ün nanosaniye göstermek dışında bir olayı yok diyoruz. Sen bunu nasıl Saldırı ve kavgaya yorumladın bunun izahını yap. Sonra tekrar konuşalım.

Merhabalar oncelikle degerli yorumlariniz icin tesekkurler.

Yeni bir hazir sistem aldim(r5 7600+5070)
Ram mHz yukselttim onun disinda yapmam gereken pc yi tam anlamiyla kullanmak icin guzel performans iyi oyun deneyimi yasamak icin baska hangi ayarlari yapmami onerirsiniz?
Önce bios güncelle sonra temiz windows kurup driver indir

Düzgün çalışıyorsa kurcalama.
İhtiyaç oldukça ekleme veya ayar yaparsın. Düzgün çalışan sistemi bozmuş olmazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,795
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri