o sistemle normal gibi hocam keske kac fps aldigini ve gameloop 32 bit mi 64 bit mi diye belirtseydingereksiz bir şekilde kasıyor anliyamadım yardımcı olucak varmı sistemim imzamda var
fps sürekli düşüyor hocam gameloop 64bit çünkü 32bit i bulamadım ayrıca normal mi? mobil oyun hocam nasıl normalo sistemle normal gibi hocam keske kac fps aldigini ve gameloop 32 bit mi 64 bit mi diye belirtseydin
gameloop indirme yerinde 2. secenek diye hatirliyorum fps kactan kaca dusuyor mesela ve mobil oyun olmasi yuksek fps alacagin anlamina gelmez ozellikle optimizasyon sorunu olan emulatordefps sürekli düşüyor hocam gameloop 64bit çünkü 32bit i bulamadım ayrıca normal mi? mobil oyun hocam nasıl normal
60 dan 30 lara 50 lere düsüyor 2.secenek yok maalesefgameloop indirme yerinde 2. secenek diye hatirliyorum fps kactan kaca dusuyor mesela ve mobil oyun olmasi yuksek fps alacagin anlamina gelmez ozellikle optimizasyon sorunu olan emulatorde
gameloop uzerinden ayar yaptiniz mi yoksa default mu?60 dan 30 lara 50 lere düsüyor 2.secenek yok maalesef
eve gecince oyun ve gameloop ayarlarimi paylasayim hocam belki isinizi gorurbirkaç videodaki ayarları denedim custom denedim
gameloop zaten emulator.gereksiz bir şekilde kasıyor anliyamadım yardımcı olucak varmı sistemim imzamda var