Ekran kartım arızalı mı? 5060 ti

yakupk

80+
Reaksiyon skoru
47
CS 2 oynarken FPS'İM 450-600 arası geziyor ama öyle bir şeyler oluyor ki fps 50'ye falan düşüyor ekrana düşen görüntü bile dalgalanıyor çözünürlük düşüyor. Geçen de RDR2 girerken dxd9 bilmem ne hata dedi.
Ara sıra masaüstü arka plan simsiyah oluyor. Sağ tıkla toplu seçim yapınca tüm ekranı arka plan geri geliyor. Simgelerin üstüne gelince arkası siyah oluyor. Kardeşim GTA 5 oynarken alkollü gibi oluyor oyun diyor.

CS 2 oynarken FPS'İM 450-600 arası geziyor ama öyle bir şeyler oluyor ki fps 50'ye falan düşüyor ekrana düşen görüntü bile dalgalanıyor çözünürlük düşüyor. Geçen de RDR2 girerken dxd9 bilmem ne hata dedi.
Ara sıra masaüstü arka plan simsiyah oluyor. Sağ tıkla toplu seçim yapınca tüm ekranı arka plan geri geliyor. Simgelerin üstüne gelince arkası siyah oluyor. Kardeşim GTA 5 oynarken alkollü gibi oluyor oyun diyor.
Cmd yi yönetici çalıştırıp /sfc scannow yazıp bekleyin yeniden başlatın ondan sonra bi test edin.

laptop mu kasa mı? sıcaklık değerlerine baktın mı oyunda?

Direct X sürücülerinide birdaha kurmayı deneyebilirsiniz.

laptop mu kasa mı? sıcaklık değerlerine baktın mı oyunda?
Hocam kasa. 4-5 aylık pc.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direct X sürücülerinide birdaha kurmayı deneyebilirsiniz.
Gta 5 girdim şimdi ayarları minimuma alınca input sapıttı gaza basıyorum sanki frene basılı tutarak gidiyormuşum gibi oluyor sonra aniden araç gazlanıyor sağa sola basıyorum dönmüyor sonra kendi kendine dönüyor

Hocam kasa. 4-5 aylık pc.

Gta 5 girdim şimdi ayarları minimuma alınca input sapıttı gaza basıyorum sanki frene basılı tutarak gidiyormuşum gibi oluyor sonra aniden araç gazlanıyor sağa sola basıyorum dönmüyor sonra kendi kendine dönüyor
Pc nin yeni olmasıyla sıcaklıkların ilgisi yok hocam msi afterburner açarak bize ss atabilirmisin cpu isinip e
Kartini besleyemiyor olabilir

Pc nin yeni olmasıyla sıcaklıkların ilgisi yok hocam msi afterburner açarak bize ss atabilirmisin cpu isinip e
max 73 derece falan cpu gpu da 63

ama gpu kullanımı çok düşük gözüküyor bazen

max 73 derece falan cpu gpu da 63

ama gpu kullanımı çok düşük gözüküyor bazen

%1 %2 falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,228