Hamithan_Caglak
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni geldim ve bayıldım. Umarım iyi geçiniriz
Merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni geldim ve bayıldım. Umarım iyi geçiniriz![]()
oncelikle cogu siteyi adiyla degil rengiyle soyluyoruz mesela soyledigin site yesil site baltas abimizin actigi site mavi 2. el sitesi olan sah ise sari site diye gidiyor go ise kirmizi vsBen technopat'dan geldim.
Hocam o yeşil sitede kavga ettimoncelikle cogu siteyi adiyla degil rengiyle soyluyoruz mesela soyledigin site yesil site baltas abimizin actigi site mavi 2. el sitesi olan sah ise sari site diye gidiyor go ise kirmizi vs
dogrudur burasi genelde oradan kavga eden veya haksizliga ugrayanlarin ilk duragi olup cozum aramaya calisiyorlar ama iki siteninde birbiriyle alakasi yok oradaki muhabbetleri buraya tasimamaya ozen gosterirsen seviniriz hocamHocam o yeşil sitede kavga ettim![]()
tabii ki hocam taşımamdogrudur burasi genelde oradan kavga eden veya haksizliga ugrayanlarin ilk duragi olup cozum aramaya calisiyorlar ama iki siteninde birbiriyle alakasi yok oradaki muhabbetleri buraya tasimamaya ozen gosterirsen seviniriz hocam
Türkçe'ye uyun diyorlar sitenin adı Türkçe değilİyiki gelmişsin techno'da işkence çekmekten iyidir
hoş geldiniz öncelikle.Merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni geldim ve bayıldım. Umarım iyi geçiniriz![]()
Tamam hocamhoş geldiniz öncelikle.
umarım forumu seversiniz.
sizden bir ricam da olacak .
sonraki sefere bu tarz şeyler için konu açmak yerine neler yeni kısmına yazmanızı rica edeceğim .
iyi akşamlar dilerim şimdiden
Hoşbuldukhosgeldinn :3