kollar birbirine benzediği için xbox sandım şık duruyormuş kol bende bu sene ilk kez fc26 ut oynayacağım kolu kırarsam yenisini bitdo alabilirim asşdlfkasdşf8bitdo kol hocam kendi sarj standı var direkt
kollar birbirine benzediği için xbox sandım şık duruyormuş kol bende bu sene ilk kez fc26 ut oynayacağım kolu kırarsam yenisini bitdo alabilirim asşdlfkasdşf8bitdo kol hocam kendi sarj standı var direkt
Al hocam Xbox'a göre çok daha kaliteli 3500 fiyatı. Ultimate 2 modeli çıktı bunun 4300-4500 arası var eğer yeni alacaksan ona bak hall effect vs var.kollar birbirine benzediği için xbox sandım şık duruyormuş kol bende bu sene ilk kez fc26 ut oynayacağım kolu kırarsam yenisini bitdo alabilirim asşdlfkasdşf
şu kuzene satacam ekipmanları asşlkfsşdflk daha pcsi yok ama ben yavaştan satayım kullanır telefonda falan bluetoothlu sonuçtaAl hocam Xbox'a göre çok daha kaliteli 3500 fiyatı. Ultimate 2 modeli çıktı bunun 4300-4500 arası var eğer yeni alacaksan ona bak hall effect vs var.
Arkaplan güzelmiş :dEvi daha yeni topladım. Hala kargolar geliyor düzgün bir foto olmadı ama olsun. Sistemi kurarken ilk amacım bembeyaz olmasaydı sonra siyah beyaz hem fiyat performans açısından hem de görüntü açısından içime daha çok sindi![]()
kasanın marka modeli nedir hocamEvi daha yeni topladım. Hala kargolar geliyor düzgün bir foto olmadı ama olsun. Sistemi kurarken ilk amacım bembeyaz olmasaydı sonra siyah beyaz hem fiyat performans açısından hem de görüntü açısından içime daha çok sindi![]()
Klavyeye aşık oldum. Ekranından değil de sadeliği, keycapsleri ve mavi/beyaz ışığındanSanırım bir kaç figür eksiğim var
Evet kardeşim 120 mmFanlar 120 mm mi
Yarını bekliyorum TL fan alcam altaalt tarafa fan alcanmı