📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Katılıyorum laptop konusuna daha yeni aldım ben de ama mecburiyetten.Sehir dışına gidicem üniversite için kasa çok zor olacaktı o yüzden.Şimdilim memnunum ama.2014 ten beri de ps oynadığım için beni sarıyor yine de katılıyorum
Fps oynuyorum mesela ben yarış simülasyon ağırlıklı oynasam PS işime gelir ama fps de yok aim tutmuyor aşırı zor geliyor GTA da ki gibi oto Target yoksa oynayamiyorum zor geliyor bana PS de tabii bildiğim kadarıyla klavye mouse bağlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

havitin kulaklıklarıyla ilgili bilgim yok hiç vala
Sen ne yaptın kasada ki fanlar ne marka model

Fps oynuyorum mesela ben yarış simülasyon ağırlıklı oynasam PS işime gelir ama fps de yok aim tutmuyor aşırı zor geliyor GTA da ki gibi oto Target yoksa oynayamiyorum zor geliyor bana PS de tabii bildiğim kadarıyla klavye mouse bağlanıyor

valo ps de aim asist yokmu

alt kısma 3 tane temudan almıştım onları taktım gerisi kasanın kendi fanları zaten aldıklarımda prism 4 pro

valo ps de aim asist yokmu

alt kısma 3 tane temudan almıştım onları taktım gerisi kasanın kendi fanları zaten aldıklarımda prism 4 pro
Kasa marka model neydi senin

Oo gayet güzel güle güle kullan prism fanları öneren oldu bana ama ne bileyim valla temuyu beklemek istemedim 10-15 gün
sağolasın. fanlar 12 günde geldi sağlam şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,281
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri