Kyddie_0Kafka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 176
112 mpbs 100mpbs olduğuna emin miyizTürk Telekom 100mbps/20upload paketine 725₺ ödüyorum.
Alıntıyı görüntüle

112 mpbs 100mpbs olduğuna emin miyizTürk Telekom 100mbps/20upload paketine 725₺ ödüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam Allah sabır versin de buneAlıntıyı görüntüle
SİBANET PİŞMANLIKTIR
Altyapı desteklemiyorsa olmaz birde fiber geçmen lazım600tl upload yükselicek 1000 vermiyolar
Evet eminim altyapıdan kaynaklı sanırım arada 100ün üstüne biraz olsada çıkıyor112 mpbs 100mpbs olduğuna emin miyiz![]()
Turk Telekomun bazı bölgelerinde OLT santral cihazı nokia aletler. 100e sabitleyince 140 mbite kadar hız verebiliyor.112 mpbs 100mpbs olduğuna emin miyiz![]()
hocam gpon eve kadar fiber altyapınız destekliyor fakat kampanya satısımız bulunmamaktadır diyorlarAltyapı desteklemiyorsa olmaz birde fiber geçmen lazım
Vodafone yapar öyle şeyler başka sağlayıcı gecmeni tavsiye ederimhocam gpon eve kadar fiber altyapınız destekliyor fakat kampanya satısımız bulunmamaktadır diyorlar
Hadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
yaşadığım yere özgü bir internet firması.Sibanet ne kanka? Sibanetin kurucusu sibanet kullanmıyordur hayatımda ilk defa duydum