Öneri Bitfenix Cube 360 Deneyimim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,359
Geçen hafta Bitfenix Cube 360mm sıvı soğutma satın aldım ama şehir dışına gittiğim için ancak kurabildim. İşlemcim 12400F ve kasa Rampage X-Horse idi. MSI Mag Pano 100R PZ kasaya kurdum Bitfenix'i. RGB kabloları çok zorladı beni ama benim aptallığımmış. Stok fan ile boşta 70, oyunda 80+ derecelere çıkan 12400F işlemcim artık boşta 30, oyunda 35-40 derecelerde geziyor artık. Soğutucu aşırııı sessiz çalışıyor ayrıca. Estetik açıdan güzel diye bu modeli almıştım ve beklentimin üstünde güzellikte bir şeyle karşılaştım. Gerçekten harika bir görüntüsü var. 4000 TL gibi bir fiyata almıştım. Hem fiyat hem performans hem estetik olarak efsane soğutucu. İşlemciyi yük altına sokmadım ama sorularınızı alabilirim.
(Yakın zamanda 7800x3D işlemciye geçmeyi düşünüyorum o zaman güncellerim)
(Hava kararınca foto eklerim şuan kamereda kötü çıkıyor)

Geçen hafta Bitfenix Cube 360mm sıvı soğutma satın aldım ama şehir dışına gittiğim için ancak kurabildim. İşlemcim 12400F ve kasa Rampage X-Horse idi. MSI Mag Pano 100R PZ kasaya kurdum Bitfenix'i. RGB kabloları çok zorladı beni ama benim aptallığımmış. Stok fan ile boşta 70, oyunda 80+ derecelere çıkan 12400F işlemcim artık boşta 30, oyunda 35-40 derecelerde geziyor artık. Soğutucu aşırııı sessiz çalışıyor ayrıca. Estetik açıdan güzel diye bu modeli almıştım ve beklentimin üstünde güzellikte bir şeyle karşılaştım. Gerçekten harika bir görüntüsü var. 4000 TL gibi bir fiyata almıştım. Hem fiyat hem performans hem estetik olarak efsane soğutucu. İşlemciyi yük altına sokmadım ama sorularınızı alabilirim.
(Yakın zamanda 7800x3D işlemciye geçmeyi düşünüyorum o zaman güncellerim)
(Hava kararınca foto eklerim şuan kamereda kötü çıkıyor)
V2 v1 var sizinki hangisi

Şu anda v2 yle gemen hemen aynı fiyatlar v 2 mi v1 mi alınır
200 lira falan fark varmış önemli bir fark değil. Tipleri ve performansı aynı sayılır. V2'nin çok çok minik farkları var. 200 TL farkı ona vermek yerine üst düzey termal macun alabilirsin ama pek de gerek yok zaten içinden çıkan da gayet iyi, ortalama üstü bir macun.

Birde bf6 ile dene daha zevkli olur :d.

Ekran kartı sıvı soğutucudan daha ucuz şuan onu açamaz bence :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin imzadaki sistem gibi topluyorum şuan 9070 XT 7800x3D alacağım
Ben 9070xt yi takaslicam. Battlefield 1 de driver sorunu var. Oyun 50 fps'i geçmiyor.

Burası Türkiye her şeye hazırlıklı olacaksın :D
9800x3d de kararsız kaldım omzadaki kule tipini kullanıyorum fakat estetik göz zevki ön planda olup argb li sıvı soğutmaya geçmek istedim tam aldım Arctic Liquid freezer 3 pro beyaz vazgeçtim daha iyisi var mı hocam lcd ekranlı falan 7-8k Max bütçe ile şuan mevcutla 45-50 Max boşta oyunlarda 60-75 max

Geri